Onze Code 95
opleidingen.

Klik je eigen pakket bij elkaar en vraag informatie aan.

Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info

In-Company
Code 95 volgen?

Wil je een van de cursussen tegelijk volgen met al je collega’s?

Hoe behaal je je Code 95?

Sinds de invoering van de Code 95 regeling heeft Hoekstra Beroepsopleidingen complete Basispakketten Code 95. Zo kun je op een simpele manier en zonder veel rompslomp je nascholingsuren volgen. Na aanmelden nemen we je op in ons chauffeursbestand en ontvang je regelmatig een actueel overzicht per mail van de (nieuwe) opleidingen die gaan draaien. Doe je mee met een opleiding? Wij zorgen voor de urenregistratie bij het CCV. Liever niet de hele dag in een klas zitten? Knip dan je opleiding op in bijvoorbeeld twee avonden.

Bekijk de agenda

Landelijke dekking.

Wij verzorgen de opleidingen bij ons in het opleidingscentrum in Alkmaar én op locatie door het hele land. Veel van onze trainingen worden dan ook in-company gegeven. Onze gecertificeerde docenten zijn volledig uitgerust met eigen presentatie apparatuur zoals beamers, laptops, projectieschermen en cursusmaterialen. Zelf geen geschikte opleidingsruimte? Ook dat kunnen we voor je regelen. 

Kosten.

Basispakket Code 95 nascholing (compleet) – €745,00
Basispakket Code 95 nascholing (theorie) – €500,00

LET OP: Bij inschrijving in september voor verkeerseducatie bieden wij het basispakket aan voor €699,- i.p.v. €745. Wees er snel bij, vol=vol.

Losse theorie opleiding opleiding nascholing Code 95 – €150,00
Praktijkdag Code 95 – €270,00

Bekijk de specifieke pagina’s van de Code 95 opleidingen voor meer informatie over de kosten of neem contact met ons op. Sommige losse opleidingen kunnen namelijk goedkoper of duurder uitvallen.

Btw-vrijstelling.

Wil je als particulier een vakopleiding (Code 95) volgen? Dat hebben we mooi nieuws! Want die bieden wij aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

10 september 2021.

Van alle beroepschauffeurs binnen Nederland heeft 80% 10 september 2021 als einddatum voor Code 95. Deze datum lijkt nog ver weg, alleen krijgen alle rijscholen/beroepsopleiders in 2021 te maken met enorm veel aanmeldingen. Het is daarom verstandig om op tijd te beginnen met het inplannen en afronden van Code 95. Wij helpen je graag vooruit om dit op tijd goed naar wens te laten verlopen.

Basispakket

  • icon28 uur nascholing theorie
  • icon7 uur nascholing praktijk
  • iconCertificaat en pasje (indien van toepassing)
  • iconNu tijdelijk voor €699 (bij volgen van verkeerseducatie)

Tijdelijke aanbieding

  • iconAlleen bij inschrijving in september voor Verkeerseducatie van €150 voor €104,-
  • iconGebruik dit in het basispakket en bespaar €46,- extra!

Zelfstandig Code 95 regelen?

Met onze pakketsamensteller klik je zo je eigen pakket samen. Meer weten of aanvullende informatie nodig? Vraag het ons gerust.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.