Onze Code 95
opleidingen.

Klik je eigen pakket bij elkaar en vraag informatie aan.

Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info
Meer info

In-Company
Code 95 volgen?

Wil je een van de cursussen tegelijk volgen met al je collega’s?

Waarom Code 95 halen?

Code 95 is verplicht voor het beroepsmatig uitvoeren van een voertuig waardoor rijbewijs C1(E), C, D1 of D noodzakelijk is. De code is vijf jaar geldig en kan worden verlengd door het volgen van nascholing. Voor de nascholing moet u 35 nascholingsuren volgen, waarvan 7 uur praktijk en de overige uren theorie.

Hoe behaal je Code 95?

Sinds de invoering van de Code 95 regeling heeft Hoekstra Beroepsopleidingen complete basispakketten voor Code 95. Je kunt bij ons op een eenvoudige en gestructureerde manier nascholing volgen. Uiteraard is het bij ons mogelijk om één of meerdere losse cursussen. Bij het aanmelden kun we je over een korte of lange periode inplannen voor verschillende theoretische cursussen en praktijk trainingen. Doe je mee met een opleiding? Wij zorgen voor de urenregistratie bij het CCV.

Bekijk de agenda

Landelijke dekking.

Wij verzorgen de opleidingen bij ons in het opleidingscentrum in Alkmaar én op locatie door het hele land. Veel van onze trainingen worden dan ook in-company gegeven. Onze gecertificeerde docenten zijn volledig uitgerust met eigen presentatie apparatuur zoals beamers, laptops, projectieschermen en cursusmaterialen. Zelf geen geschikte opleidingsruimte? Ook dat kunnen we voor je regelen. 

Kosten.

Basispakket Code 95 nascholing (compleet) – €745,-
Basispakket Code 95 nascholing (theorie) – €500,-

Losse theorie opleiding opleiding nascholing Code 95 – €150,-
Praktijkdag Code 95 – €270,-

De prijzen zijn exclusief B.T.W. De prijzen zijn daarnaast exclusief CCV kosten en huur van het voertuig. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk de specifieke pagina’s van de Code 95 opleidingen voor meer informatie over de kosten of neem contact met ons op. Sommige losse opleidingen kunnen namelijk goedkoper of duurder uitvallen.

VCA aanbieding. (geldig t/m 31 oktober 2020)

Wij hebben in oktober een hele mooie aanbieding lopen voor onze VCA cursussen. VCA kan meetellen voor 7 uur theoretische code 95 nascholingsuren. Alleen bij inschrijving in oktober voor een VCA cursus in 2020 bieden wij onze VCA cursussen tijdelijk voor de volgende prijzen aan:

– VCA basis – van €209,- voor €169,- inclusief examen en exclusief CCV kosten.
– VCA vol – van €229,- voor €189,- inclusief examen en exclusief CCV kosten.

De VCA cursussen zijn populair, dus wees er snel bij!

Klik hier om naar de VCA pagina te gaan.

Btw-vrijstelling.

Wil je als particulier een vakopleiding (Code 95) volgen? Dat hebben we mooi nieuws! Want die bieden wij aan zonder btw. Daarmee bespaar je ruim een vijfde op de totale kosten.

10 september 2021.

Van alle beroepschauffeurs binnen Nederland heeft 80% 10 september 2021 als einddatum voor Code 95. Deze datum lijkt nog ver weg, alleen krijgen alle rijscholen/beroepsopleiders in 2021 te maken met enorm veel aanmeldingen. Het is daarom verstandig om op tijd te beginnen met het inplannen en afronden van Code 95. Wij helpen je graag vooruit om dit op tijd goed naar wens te laten verlopen.

Basispakket

  • icon28 uur nascholing theorie
  • icon7 uur nascholing praktijk
  • iconCertificaat en pasje (indien van toepassing)
  • iconDe prijzen zijn exclusief CCV kosten en huur van het voertuig

Tijdelijke VCA aanbieding!

  • iconAlleen bij inschrijving in oktober voor een training in 2020
  • iconVCA basis - van €209,- voor €169,- inclusief examen
  • iconVCA vol - van €229,- voor €189,- inclusief examen
  • iconDe prijzen zijn exclusief CCV kosten

Zelfstandig Code 95 regelen?

Met onze pakketsamensteller klik je zo je eigen pakket samen. Meer weten of aanvullende informatie nodig? Vraag het ons gerust.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.