Gratis Code 95 via STL.

Voor beroepschauffeurs geldt dat zij elke 5 jaar nascholing moeten volgen om de geldigheid van Code 95 te verlengen. Vaak wordt dit door werkgevers vergoed, waardoor chauffeurs hier zelf geen kosten aan hebben. Maar wat als je zonder werk zit, maar wel je Code 95 wilt verlengen? Je hebt Code 95 namelijk wel weer nodig om als beroepschauffeur aan de slag te gaan. STL biedt daarvoor de oplossing! Via het STL kun je als beroepschauffeur zonder werk namelijk gratis Code 95 volgen!

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Hoe kan ik mij aanmelden?

  Op de website van het STL staat uitgelegd hoe je je kan aanmelden voor gratis Code 95, daarnaast hebben wij het hieronder volledig voor je uitgewerkt. Als je Code 95 bij ons wilt volgen zal je eerst een offerte via ons moeten aanvragen. Vul hiervoor je gegevens in bij ‘Meer informatie‘ en geef daarbij specifiek aan om hoeveel uur het gaat en of je nog een praktijkdag moet volgen. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen en de offerte voor je in orde maken.

  Pitstop.

  Allereerst moet je een account aanmaken bij Pitstop met jouw persoonlijke gegevens. Dit account heb je nodig om een opleidingsbudget aan te vragen.

  Als je account is aangemaakt kun je inloggen via de website van Pitstop. Vervolgens kies je voor Opleidingssubsidie aanvragen. Hierbij vul je al je gegevens in en geef je aan welke opleidingen je wilt volgen bij welke bijbehorende opleider.

  Je dient vervolgens de offerte in die je van ons heb gekregen en deze wordt in behandeling genomen door STL. Normaal gesproken wordt de opleidingssubsidie dan goedgekeurd. Je dient vervolgens de factuur van de opleider, het betaalbewijs en je bewijs van de deelname aan de opleiding in Pitstop te uploaden.

  Plannen van Code 95 opleidingen.

  Als de aanvraag is goedgekeurd gaan we aan de slag met het plannen van je opleidingen. Wij hebben zowel op korte als lange termijn beschikbaarheid, dus we kunnen naar wens de opleidingen inplannen.

  Vul je gegevens in bij het ‘Meer informatie‘ en geef hierbij specifiek aan om hoeveel uur het gaat en of je nog een praktijkdag moet volgen. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen en de offerte voor je in orde maken.

  Bekijk hier alle opleidingen.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.