Fysieke belasting
dagopleiding.

Deze cursus is speciaal voor beroepschauffeurs
én werkgevers die een juiste werkhouding
en werkwijze belangrijk vinden.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  Fysieke belasting.

  De gevolgen van een onjuiste werkhouding en werkwijze kunnen soms grote gevolgen hebben voor zowel chauffeur als werkgever, zoals arbeidsongeschiktheid. Het is dan ook belangrijk kennis te hebben van techniek en lichaam, ter voorkoming van (lichamelijke) problemen.

  Voor wie?

  Deze cursus is speciaal voor beroepschauffeurs (in bezit van rijbewijs C). Ook planners en logistiek medewerkers hebben veel baat bij deze cursus.

  Inhoud cursus fysieke belasting.

  De theorie bestaat uit theorie en praktijk. Bij de theorie wordt stilgestaan bij oorzaak en gevolg van zware fysieke belasting en hoe je bepaalde situatie slim kunt oplossen. Vervolgens breng je de theorie direct in praktijk, zodat je direct ervaart dat de tips echt werken. Ook tiltechnieken, werken met rolcontainers en handpalletwagens komen hierbij aan de orde. Na de cursus weet je alles van de risico’s van een onjuiste werkhouding. 

  Programma en locatie cursus fysieke belasting.

  Het is een eendaagse cursus. Desgewenst kunnen we de cursus in meerdere delen opknippen. Bij de start ontvang je een lesmap met daarin al het nodige lesmateriaal. De cursus kan zowel op ons eigen opleidingscentrum plaatsvinden als op locatie.

  Waarde Code 95 nascholing.

  De cursus telt mee voor 7 uur theoretische nascholing.

  Inschrijven.

  Filters Sort
  Training
  Datum
  Tijd
  Locatie
  Fysieke belasting
  26-09-2024
  08:00
  Alkmaar
  Fysieke belasting
  31-10-2024
  08:00
  Alkmaar

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen