Reachtruckcertificaat 
in één dag.

Je reachcertificaat halen in één dag? Dat kan.
In ons eigen logistieke opleidingscentrum is een
ééndaagse opleiding mogelijk.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Reachtruckcertificaat halen.

  Een reachtruck kennen we als een transportvoertuig dat in magazijnen wordt gebruikt. Om bijvoorbeeld pallets te vervoeren of ander intern transport. Bij Hoekstra Opleidingen is het mogelijk om een cursus te volgen voor het gebruik van deze truck. Al onze logistieke trainingen zijn ook mogelijk met CCV (C95) certificering.

  Voor wie?

  De cursus reachtruck is voor mensen die in het dagelijks leven met een truck moeten werken. Het is voor de eigen veiligheid en die van collega’s belangrijk dat de truck vakkundig wordt beheerst. Naast veiligheid besteden we tijdens de cursus aandacht aan efficiënt en schadepreventief werken. Voor beroepschauffeurs kan de cursus meetellen in de Code 95 nascholing. 

  Inhoud cursus reachtruck.

  De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte dat wordt afgesloten met een examen. We behandelen onder andere de theorie van de Arbo-wet, stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling, bediening van de reachtruck en efficiënt en veilig rijden. Met verschillende soorten opdrachten waarin pallets verplaatst worden krijgt de cursist een gevoel van hoe een reachtruck bestuurd dient te worden: vaak voelt het besturen van een reachtruck onnatuurlijk aan omdat men in een zijwaartse richting rijdt.

  Tijdsduur en kosten cursus reachtruckcertificaat.

  De ééndaagse cursus, inclusief examen, duurt van 8.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 235,- (exclusief 21% btw). Dat is inclusief certificaat, pasje en een verzorgde lunch. Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief.

  Let op!

  Het reachtruckcertificaat is vijf jaar geldig. Iedere vijf jaar moet een hercertificering worden gevolgd te worden. Voor beroepschauffeurs kan de reachtruckopleiding meetellen voor de Code 95 nascholing.

  Cursus in een buitenlandse taal?

  Wij bieden in samenwerking met een externe opleider de cursus aan in het Engels, Pools en Roemeens. Daarnaast kunnen wij ook op aanvraag cursussen in het Duits en Russisch aanbieden. De cursussen kunnen wij in-company geven indien er voldoende werknemers worden aangemeld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Inschrijven.

  Filters Sort
  Er zijn momenteel geen beschikbare data voor deze opleiding. Hou de website in de gaten voor nieuwe data of bekijk onze andere opleidingen.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen