TCVT nascholing dagopleiding.

Deze cursus is speciaal voor machinisten en hijsbegeleiders die in het bezit zijn van een TCVT-certificaat zijn en nascholing moeten volgen.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  TCVT nascholing regelgeving.

  Voor alle machinisten en hijsbegeleiders met een TCVT-certificaat is nascholing verplicht om in aanmerking te komen voor hercertificering van het TCVT persoonscertificaat. De regelgeving omtrent TCVT nascholing is als volgt: ieder TCVT-certificaat is 5 jaar geldig. Binnen deze 5 jaar is het verstandig 2 bijscholingsdagen te volgen. Dit zijn de TCVT-bijscholing modules A&B en de modules C&D. De eerste bijscholingsdag met modules A&B moet plaatsvinden binnen 3 jaar na het behalen van het TCVT-certificaat. Als u de twee bijscholingsdagen niet volgt moet u aan het eind van de certificatieperiode opnieuw theorie examen doen. Daarnaast moet u uw praktijkuren goed registreren. Het CCV / CBR heeft daarbij besloten dat per 1 december 2020 de gehele TCVT nascholing, zowel A&B als C&D, weer meetellen voor nascholing code 95.

  Voor wie?

  De cursus is speciaal voor alle machinisten en hijsbegeleiders die TCVT gecertificeerd zijn en nascholing moeten volgen.

  Inhoud training TCVT nascholing.

  De training bestaat uit twee vormen: de hercertificering van de modules A&B en C&D. Per training worden twee van de vier modules behandeld in één dag. De training duren normaal gesproken van 08:00 tot 16:0o en zijn inclusief lunch.
  De vier modules zijn als volgt:
  A – Werkvoorbereiding- en uitvoering
  B – Hijsgereedschappen
  C – Veiligheid en milieu
  D – Onderhoud en storingen

  Waarde code 95 nascholing.

  De training telt mee voor 7 uur theoretische nascholing.

  Inschrijven voor een training.

  Filters Sort
  Er zijn momenteel geen beschikbare data voor deze opleiding. Hou de website in de gaten voor nieuwe data of bekijk onze andere opleidingen.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen