Veilig werken
langs de weg.

Deze cursus is speciaal voor het bevorderen
van de veiligheid van mensen die langs de weg
werken én die van weggebruikers.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  Veilig werken langs de weg.

  Werken in en nabij verkeer brengt risico’s met zich mee. Zaak om deze risico’s zoveel als mogelijk in te dammen. Hiervoor zijn een aantal handvatten, die jou als werker langs de weg voldoende houvast geeft voor een veilige werkplek. Belangrijk voor jou en voor de weggebruikers.

  Voor wie?

  Deze cursus is speciaal voor beroepschauffeurs, wegwerkers en iedereen die regelmatig in het verkeer op de openbare weg werkzaamheden uitvoert of coördineert.

  Inhoud cursus Veilig werken langs de weg.

  Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: lezen van tekeningen omtrent wegwerkzaamheden, plaatsen, verwijderen, controleren en wijzigen van afzettingen en verkeersmaatregelen op diverse wegtypes, rolverdeling wegbeheerder, aannemer, hulpdiensten en arbeidsinspectie, soorten afzetmaterialen. Na de cursus weet je goed om te gaan met je eigen veiligheid, die van collega’s en andere weggebruikers bij de uitvoering van werkzaamheden langs de weg.

  Programma en locatie cursus Veilig werken langs de weg.

  Het is een eendaagse theoriecursus. Desgewenst kan de cursus in delen worden opgeknipt. Bij de start ontvang je een lesmap met daarin al het nodige lesmateriaal. De cursus kan zowel op ons eigen opleidingscentrum plaatsvinden als op locatie.

  Waarde Code 95 nascholing.

  De cursus telt mee voor 7 uur theoretische nascholing.

  Certificaat.

  Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat Veilig werken langs de weg. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

  Inschrijven.

  Filters Sort
  Er zijn momenteel geen beschikbare data voor deze opleiding. Hou de website in de gaten voor nieuwe data of bekijk onze andere opleidingen.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen