Criminaliteitspreventie
dagopleiding.

Deze cursus is speciaal voor beroepschauffeurs
die liever willen voorkomen dan genezen.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  Criminaliteitspreventie.

  Als chauffeur kun je te maken krijgen met criminaliteit. Denk aan diefstal, vandalisme of geweld. Als chauffeur kun je je hierop voorbereiden en maatregelen nemen. Het credo luidt niet voor niets: voorkomen is beter dan genezen. 

  Voor wie?

  Deze cursus is speciaal voor beroepschauffeurs (in bezit van rijbewijs C), maar ook voor werknemers en werkgevers in de logistiek.

  Inhoud cursus Criminaliteitspreventie.

  Belangrijke onderwerpen in deze cursus zijn het bewust worden van risico’s in de sector, oorzaken van diefstal analyseren, het herkennen van risicovolle situaties en de maatregelen en voorzieningen die hiertegen zijn te treffen. Met deze kennis verklein je vervolgens in de praktijk de kans op bedreiging van buitenaf. 

  Programma en locatie cursus criminaliteitspreventie.

  Het is een eendaagse theoretische cursus. Je ontvangt bij de start een lesmap met daarin al het nodige lesmateriaal. De cursus kan zowel op ons eigen opleidingscentrum plaatsvinden als op locatie.

  Waarde Code 95 nascholing.

  De cursus telt mee voor 7 uur theoretische nascholing voor Code 95.

  Inschrijven.

  Filters Sort
  Er zijn momenteel geen beschikbare data voor deze opleiding. Hou de website in de gaten voor nieuwe data of bekijk onze andere opleidingen.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen