TerugTerug

ADR Klasse 7
eendaagse cursus.

Tijdens deze ADR-cursus worden alle onderwerpen behandeld die van belang zijn wanneer je gevaarlijke stoffen gaat vervoeren die radioactief zijn.

Doel van de training.

Na het voltooien van deze cursus mag je gevaarlijke stoffen vervoeren, waarbij je onderricht en aanvullend gecertificeerd bent met Klasse 7 voor vervoer van radioactieve stoffen.

Voor wie?

Deze cursus is voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren, waaronder radioactieve stoffen. In het ADR-verdrag is geregeld dat je als chauffeur van gevaarlijke stoffen een ADR-vakbekwaamheidscertificaat moet hebben. Dit certificaat is vijf jaar geldig. 

Inhoud van de cursus.

Tijdens de opleiding komen er zaken aan de orde als: specifieke kennis van radioactieve stoffen, het op een juiste manier vervoeren ervan, voertuigbesmetting bepalen, herkenning en juist gebruik van etiketten, regels en wetgeving omtrent vervoer en technische voertuigkennis. Dit is slechts een greep uit de vele onderwerpen.
Belangrijk: neem een pasfoto mee naar je eerste les.

Programma en locatie.

Het is een eendaagse cursus met theorie en praktijk. Bij de start ontvang je een lesmap met daarin al het nodige studiemateriaal. De cursus kan zowel op ons eigen opleidingscentrum plaatsvinden als op locatie. Als je de cursus volgt in combinatie met ADR Basis en ADR Tankvervoer dan wordt het een vierdaagse cursus.

Waarde Code 95 nascholing.

De losse cursus kan meetellen voor 7 uur theoretische nascholing.

Certificaat.

Na het volgen van deze cursus ontvang je van het CBR een certificaat.

Al onze ADR opleidingsmodules op een rijtje.

Voor je vakbekwaamheidscertificaat ADR moet je minimaal slagen voor het examenmodule ADR Basis. Al onze ADR opleidingsmodules hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet voor je:

Aanmelden.

Klaar om aan de slag te gaan? Meld je dan vandaag nog aan!

Heb je een vraag?

We beantwoorden je vragen natuurlijk ook graag telefonisch.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.

Informatie aanvragen