Hoekstra: uw totaalopleider!
Meer informatie over onze opleidingen Meer info

Autorijbewijs halen in Alkmaar

Het autorijbewijs halen bij Hoekstra Opleidingen doe je snel,  simpel en eenvoudig via de volgende stappen:

  • Meld je aan voor een proefles; dit kun je hieronder direct zelf regelen!

Een autorijbewijs halen doe je bij Hoekstra Opleidingen omdat je bij ons verzekerd bent van de vele voordelen van een BOVAG-drie sterren rijschool! 
Ook zijn wij aangesloten bij de Federatie Autorijschool Management (FAM). Dit is een brancheorganisatie die opkomt voor de belangen van de grootste rijscholen van Nederland waartoe ook Hoekstra Opleidingen behoort.
De ideale partner dus om jou te begeleiden naar je rijbewijs!

Hoe snel en wanneer kan ik dan lessen?

Je kunt direct starten met je opleiding! Géén wachttijden bij ons en lessen kan 7 dagen in de week, ook op zondag!, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Lessen kan bij ons in een handgeschakelde auto of een automaat. Wil je heel snel door je opleiding heen, of wil je liever op een rustig tempo gaan lessen? Wij passen ons aan jou aan! Alles is mogelijk. Liever een andere instructeur? Geen probleem, we weten altijd een goede match te maken tussen jou en een van onze instructeurs. Betalen kan gespreid, zodat je niet ineens met verhoge kosten wordt geconfronteerd! Je wordt opgehaald en afgezet waar jij dat wilt, zolang het binnen ons examengebied is. Lekker makkelijk toch?
Wij hebben inmiddels ruim 50 jaar ervaring in het opleiden van rijbewijskandidaten in alle denkbare categorieën, dus waar wacht je nog op!

Meer informatie

Aanmelden

Boek nu meteen je theoriecursus met theorie-examen:

Liever persoonlijk contact

Cursus agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Klik op de onderstaande button om je aan te melden voor je eerste auto rijles

Rijles plannen

Meer informatie? Vraag nu aan!