TerugTerug

Theorieles
autorijbewijs.

Belangrijke elementen tijdens je rijopleiding zijn de theorieles en het theorie-examen voor de auto.

Theorieles.

De theorieles en het theorie-examen horen bij de rijopleiding voor het autorijbewijs. Zonder theorie mag je namelijk geen praktijkexamen afleggen. Je mag wel alvast beginnen met je rijlessen zonder theorie. Wij organiseren minimaal één keer per maand een theoriecursus in één van onze professioneel uitgeruste theorielokalen. Tijdens de cursus nemen we de theoriestof nogmaals door en gaan we oefenexamens maken. Maar er zijn meer leermanieren, zoals online of interactief.  

Lees meer

Theorieboeken.

Om jezelf te kunnen voorbereiden op de cursus is het van belang dat je van te voren leert uit je theorieboek. Let erop dat je dit doet uit de meest actuele versie van dit moment, om verassingen te voorkomen op je theorie-examen! Theorieboeken en theorie-examentrainingen kun je bij ons aanschaffen.

Theorie-examen.

Tijdens het examen krijg je 25 vragen op het gebied van gevaarherkenning. Hiervan moet je er 13 goed hebben. Daarnaast krijg je 40 vragen over verkeersregels en jouw verkeersinzicht. Bij 35 goede antwoorden ben je geslaagd!

Kosten theorietraining.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de training, waardoor de kosten ook verschillen. De kosten voor de theorietraining met aansluitend CBR examen bedragen € 120,- .

Inschrijven.

Direct aan de slag voor je auto-theorie? Schrijf je dan vandaag nog in!

Heb je een vraag?

We beantwoorden je vragen natuurlijk ook graag telefonisch.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.

Informatie aanvragen