TerugTerug

Rijles
autorijbewijs.

Rijlessen in Alkmaar volgen die volledig zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Dat kan bij de ANWB Rijschool. Je kunt kiezen uit een tiendaagse opleiding of in je eigen tempo rijlessen volgen. De ANWB lesmethode bereidt jou perfect voor op het uiteindelijke rijexamen dat je moet afleggen.

Heldere lesdoelen.

Het praktijkinstructieboek van de ANWB helpt je om nog meer kennis op te doen van de praktijk. Bovendien matcht dit uitstekend met de eisen die gesteld zijn vanuit het CBR. Elke les worden er duidelijke doelen vastgesteld en deze worden voortdurend geëvalueerd. Een stukje huiswerk voor de volgende auto rijles mag natuurlijk niet ontbreken.

De inhoud van een les.

Standaard duurt een rijles 60 minuten. Om sneller je rijbewijs te halen, kun je ook kiezen voor lessen van 120 minuten. Samen met de rijinstructeur zoek je diverse complexe verkeersknooppunten op, bijvoorbeeld de bekende Rotonde Kooimeer. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid je examen ingaat.

Aantal lessen.

Benieuwd naar hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben? Onderstaande indicatie kan je hierbij helpen:

  • Wonderkind: 10 tot 20 lessen
  • Vlotte leerling: 20 tot 30 lessen
  • Gemiddelde leerling: 30 tot 40 lessen
  • Onervaren leerling: 40 tot 50 lessen

Termijnen betalen

Bij ANWB kun je in termijnen betalen. We vragen een aanbetaling van €150,00 en het restant kun je in maximaal 6 termijnen betalen. Er wordt geen rente of termijn kosten in rekening gebracht. Je kan zelf bepalen wanneer je begint met betalen zolang de factuur betaald is, 1 maand voor je praktijkexamen. Je ontvangt van ons een email met een betaallink ter hoogte van het afgesproken bedrag. Met 1 klik heb jij betaald. Lekker makkelijk en snel.

Proefles.

Je begint altijd met het volgen van een proefles. Tijdens een rit van 1,5 uur ga je op pad met een rijcoach. Je krijgt hierna een persoonlijk lesadvies. Na deze les weet je hoeveel rijlessen je nodig hebt en welke manier van het lessen het meest bij jou past. Je kunt hiermee beginnen als je 16,5 jaar of ouder bent. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis. Op deze website kun je direct een proefles aanvragen.

Inschrijven.

Direct aan de slag met je rijlessen? Schrijf je dan vandaag nog in voor een proefles!

Heb je een vraag?

We beantwoorden je vragen natuurlijk ook graag telefonisch.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.

Informatie aanvragen