TerugTerug

Motortrainingen
Zekerheidstraining.

Speciaal voor de motorrijder die de wens heeft om (weer) te gaan motorrijden maar gespannen of een onzeker gevoel op de motor zit, heeft Hoekstra Opleidingen een zekerheidstraining motor toegevoegd aan het opleidingsprogramma.

Doel van de training.

Het doel van deze training is jou als motorrijder weer dat zekere gevoel terug te geven en te zorgen dat je weer met plezier en zonder angst op de motor stapt. Een van onze KNMV gecertificeerde motorinstructeurs zal in het eerste persoonlijke gesprek zorgvuldig luisteren om te onderzoeken waar je struikelblokken of blokkades liggen. Aan de hand daarvan stelt de instructeur een passende cursusdag op maat samen. Tijdens de praktijk staat de instructeur via de portofoon met je in verbinding om je optimaal te begeleiden en op je gemak te stellen wanneer nodig.

Boost your riding Skills

De cursus is ontworpen voor motorrijders van alle niveaus. De training is gericht op praktische oefeningen, waarbij de deelnemers verschillende rijtechnieken oefenen en feedback krijgen van de ervaren instructeurs. 

Er is ook aandacht voor defensief rijden, waaronder het anticiperen op gevaren en het vermijden van ongevallen. Tijdens de training worden deelnemers aangemoedigd om vragen te stellen en problemen te bespreken die ze in hun eigen rijervaring zijn tegengekomen. De instructeurs delen hun eigen ervaringen en bieden nuttige tips en suggesties om de deelnemers te helpen hun rijvaardigheid te verbeteren.

Cursusduur.

De cursus is te volgen op een dagdeel van vier uur.

Kosten.

De kosten zijn € 150,- per persoon.

Aanmelden.

Klaar om het motorrijden weer op te pakken? Meld je dan vandaag nog aan!

Heb je een vraag?

We beantwoorden je vragen natuurlijk ook graag telefonisch.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.

Informatie aanvragen