Rijopleiding motor
regio Alkmaar.

Snel je motorrijbewijs halen en over een paar weken toeren?
Begin dan vandaag nog aan de rijopleiding motor bij ANWB Rijschool Hoekstra.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • grootste motorrijschool in de regiogrootste motorrijschool in de regio
  • zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteitzekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit

  Motorrijbewijs halen.

  Bij ANWB Rijschool Hoekstra volg je motorrijles op een manier die bij je past. De rijlessen zijn volledig afgestemd op je persoonlijke situatie. Uniek is dat je lest op ons eigen speciaal ingerichte oefenterrein, waarop je ook het CBR-examen aflegt. Dat verhoogt je slagingskans behoorlijk. Onze lessen zijn van hoge kwaliteit en de instructeurs zijn bevlogen en professioneel. Veiligheid staat voorop: je gaat pas de weg op, als je de motor volledig onder controle hebt. De opleiding bestaat uit drie delen: theorie, praktijk en examen. Hieronder lees je per onderdeel hoe het allemaal werkt.

  Theorie.

  Voor je motorrijbewijs moet je altijd eerst een theorie-examen afleggen. Ook als je al een autorijbewijs hebt. Je kunt thuis studeren met een boek en e-learning. Wij bieden hiervoor een zelfstudie ANWB trefzekerpakket aan voor €70,45.

  Lees meer

  Praktijk en examen AVB.

  Het eerste praktijkgedeelte van de motoropleiding is het onderdeel AVB (Algemene Voertuigbeheersing). Je wordt op ons eigen motoroefenterrein vertrouwd gemaakt met het rijden op een motor, zodat je straks goed de openbare weg op kan. Dit onderdeel sluit je af met een examen.

  Lees meer

  Praktijk en examen AVD.

  Het tweede onderdeel van de praktijk is AVD (Algemene Verkeersdeelname). Dit onderdeel van de praktijk bevindt zich op de openbare weg. Ook dit onderdeel sluit je af met een examen.

  Lees meer

  Kosten.

  Wil je het rijbewijs halen? Voor klanten van ANWB Hoekstra hebben wij een speciale aanbieding: 15 uur rijles + twee praktijkexamens (AVB en  AVD) voor slechts € 1237,-. Je kunt altijd direct starten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Proefles/intest

  Lesprijs

  Theorie-examen

  • iconExamen A

  Praktijkexamen

  • iconvoertuigbeheersing

  Praktijkexamen

  • iconVerkeersdeelneming

  Studiemateriaal

  • iconTheorieboek
  • iconOnline oefenexamens

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen