TerugTerug

Motoropleiding
Theorie.

De motoropleiding bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder het theorie-gedeelte. Hieronder lees wat je dat precies inhoudt.

Motortheorie.

Autorijbewijs of niet: motortheorie is verplicht voor iedereen. Een aantal keer per jaar op zaterdag geven onze motorinstructeurs een theoriecursus in een van onze professioneel ingerichte theorielokalen. Alle highlights en valkuilen worden behandeld die je kunt verwachten op het theorie-examen van het CBR. Als je je vooraf met zelfstudie goed voorbereidt op de cursus. Een effectieve formule met zéér hoge slagingspercentages! Op onze vestiging in Alkmaar hebben wij meerdere theorielokalen ingericht, met vergelijkbare examen-systemen als die van het CBR. 

Theorie online.

Liever online je theorie oefenen? Ook dat kan bij Hoekstra Opleidingen! Op onze speciale website kun je je theorie oefenen. Je krijgt vragen met tekst, afbeeldingen en 3D animaties. Over elk hoofdstuk krijg je uitgebreide theorie uitleg en daarna is er een aantal oefenexamens beschikbaar. Alle examens zijn ingesproken. Dit is een goede oefening, omdat dit ook bij het echte CBR examen zo gebeurt.
Na het examen kun je alle vragen en antwoorden bekijken, inclusief toelichting. Dit is een hele goede manier om je voor te bereiden op het theorie-examen.

Kosten.

De kosten voor de theorietraining zijn € 120,- inclusief het examen. Het is uiteraard ook mogelijk om een los examen te kopen. In ons Alles-in-één pakket is de theorie al inbegrepen.

Aanmelden.

Direct aan de slag voor je motor theorie? Meld je dan vandaag nog aan!

Heb je een vraag?

We beantwoorden je vragen natuurlijk ook graag telefonisch.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.

Informatie aanvragen