Taxiopleiding 
met een aantrekkelijk pakket.

Hoekstra Opleidingen verzorgt al sinds
de invoering van de taxipas in 2004
de opleiding tot taxichauffeur in Noord Holland.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Totaalpakket

  • icon12 uur theorieles
  • icon4 uur praktijkles
  • iconExamen
  • iconBoeken

  Chauffeurskaart taxi.

  Als taxichauffeur heeft u een chauffeurskaart taxi nodig. Er zijn twee soorten: de volledige en de beperkte chauffeurskaart Taxi. Met de taxipas kun je aan de slag als taxichauffeur of georganiseerd personenvervoer verrichten. Hoekstra Opleidingen verzorgt al sinds de invoering van de taxipas in 2004 de opleiding tot taxichauffeur in Noord Holland.

  Rijopleiding Taxi.

  Als taxichauffeur heb je veel verkeerskennis nodig om mensen op veilige en professionele manier te vervoeren. Denk aan (verkeers)wet- en regelgeving. Maar een goede en correcte (rit-)administratie hoort erbij. Natuurlijk moet je als geen ander de weg weten in het Nederlandse wegennet. En hoe je moet optreden bij verkeersongevallen of conflictsituaties. Allemaal zaken die uitgebreid aan bod komen in de opleiding. We hebben een mooi totaalpakket voor je samengesteld. Let wel: dit pakket is exclusief verklaring van goed gedrag (VOG), Taxipas en eventuele reiskosten.

  ESF-subsidie.

  Het Europees Sociaal Fonds (ESF) vindt het belangrijk dat taxichauffeurs voldoende opleiding krijgen. Daarom verstrekt het ESF subsidies aan werkgevers die investeren in de scholing van hun werknemers. Ook werkgevers in de taxibranche kunnen dus een ESF-subsidie aanvragen. Hoekstra Opleidingen is geaccrediteerd en aangesloten bij het Sociaal Fonds Mobiliteit en kan assisteren bij het inwerking stellen van subsidie-aanvragen.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen