Hoekstra: uw totaalopleider!
Meer informatie over onze opleidingen Meer info

Motorrijbewijs halen in Alkmaar?

Het motorrijbewijs snel halen zodat je binnen enkele weken lekker kan gaan toeren?

Dan ben je bij Hoekstra Opleidingen aan het juiste adres! De kwaliteit van onze rijopleidingen wordt door inmiddels vele duizenden tevreden cursisten onderstreept. Wat onze motor- en bromfietsopleiding uniek maakt is dat je lest op ons eigen speciaal daartoe ingerichte oefenterrein én dat je op ditzelfde terrein ook je CBR examen gaat doen. Dat verhoogt je slagingskans aanzienlijk! Daarnaast is het ook wel zo veilig om pas de weg op te gaan nadat je je motor volledig onder controle hebt. Veiligheid staat bij ons voorop!

Tijdens je opleiding hoef je niet te investeren in motorkleding: Wij hebben in alle maten een helm, handschoenen, motorjack en eventueel regenkleding voor je. Wel even zelf zorgen voor stevige schoenen.

Grootste motorrijschool

Wist je dat wij ons vanaf begin jaren tachtig al bezig houden met het geven van motorrijles? Hoekstra Opleidingen was destijds de pionier op het gebied van het geven van motorrijles. Er zijn een hoop dingen veranderd sindsdien, maar één ding is nog steeds hetzelfde:
Wij verzorgen de meeste examens in het examengebied Regio Alkmaar en hebben inmiddels al duizenden tevreden nieuwe en vooral veilige motorrijders afgeleverd. Een enorme hoeveelheid (les)kilometers is nodig om als motorinstructeur een kwalitatief hoogstaande opleiding te kunnen bieden aan de cursist. Onze KNMV gecertificeerde motorinstructeurs zijn echte motorfanaten en rijden zelf dan ook zeer veel privékilometers. Echte liefhebbers dus die jouw de passie van het motorrijden maar al te graag bij willen brengen!

Hoe wij weten dat onze klanten tevreden zijn? Onze grootste klantengroep rijdt bij ons via mond tot mond reclame. Familie, vrienden, kennissen, studiegenoten, sportmaatjes of collega’s; Het is meestal door aanbeveling dat de cursisten zich bij ons aanmelden. En daar zijn we erg trots op!!!

KNMV Motorrijbewijsopleiding

Onze instructeurs zijn opgeleid door de KNMV, en zijn ook KNMV Gediplomeerd (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging). Er wordt dan ook les gegeven volgens de KNMV Instructiemethode inclusief bijbehorende KNMV instructie-vorderingenkaart. Hierop worden je vorderingen nauwkeurig stap voor stap bijgehouden, zodat jij ook zelf goed inzicht hebt in je vorderingen. Hierdoor is onze motoropleiding van een zeer hoog niveau, waardoor je niet alleen opgeleid wordt voor de praktijkexamens, maar ook een bekwaam motorrijder bent die met het juiste inzicht straks de weg opgaat zodra het rijbewijs binnen is. Kwaliteit die je van een professionele BOVAG-drie sterren rijschool mag verwachten!
Wil je meer weten over de opleiding? Klik hier!

Zorgeloos je motorrijbewijs halen?

Kies voor het alles-in-één pakket!

  • Theoriecursus
  • CBR theorie examen
  • 20 rijlessen à 60 min
  •  AVB examen
  •  AVD examen

Volledig alles-in-één pakket met 20 rijlessen €1.299,-

Of kies voor het alles-in-één pakket met 25 rijlessen €1.499,-

Direct starten, betalen in termijnen, vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Aanmelden

Meer informatie? Vraag nu aan!