Heftruck hercertificering
in één dagdeel.

Hercertificering van je heftruckcertificaat?
Dat kan bij ons in slechts één dagdeel,
in ons eigen logistieke opleidingscentrum.
Liever in-company? Ook dat kan!

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Heftruck hercertificering.

  Iedere vijf jaar moet het heftruckcertificaat worden verlengd. Met onze speciale opleiding doe je dat in slechts één dagdeel. In ons eigen logistieke opleidingscentrum verleng je snel je bevoegdheid, waardoor je weer vijf jaar vooruit kan. Liever in-company bij u op het bedrijf? Ook dat kan! Al onze logistieke trainingen zijn ook mogelijk met CCV (C95) certificering.

  Voor wie?

  Deze opleiding is voor medewerkers die beroepsmatig gebruik maken van een heftruck en al veel theorie- en praktijkervaring hebben. Het doel is het bevorderen van bewust en veilig werken met de heftruck volgens de Arborichtlijnen van het AI-14. De herhalingscursus is bedoeld voor mensen die in het bezit zijn van een Heftruckcertificaat en dit willen verlengen.

  Inhoud cursus heftruck hercertificering.

  De herhalingscursus bestaat voornamelijk uit praktijkoefeningen met een gedeelte theorie. Aansluitend volgt een theoretische en een praktijktoets. Je krijgt theorie en praktijk van Arbowetgeving, veiligheid, techniek, ladingen, gewichtsverdelingen, stabiliteit, verkeer, onderhoud en voertuiggebruik. Wanneer dit met goed resultaat wordt afgerond, ontvangt de cursist een Heftruckcertificaat inclusief een pasje met een geldigheidsduur van vijf jaar.

  Tijdsduur en kosten cursus heftruckcertificaat.

  De cursus van 8.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen € 125,- (exclusief 21% btw). Dat is inclusief certificaat en pasje. Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief.

  Al ons opleidingsaanbod heftruck.

  Let op!

  Ook deze hercertificering is vijf jaar geldig. Iedere vijf jaar moet dit worden verlengd.

  Cursus in een buitenlandse taal?

  Wij bieden in samenwerking met een externe opleider de cursus aan in het Engels, Pools en Roemeens. Daarnaast kunnen wij ook op aanvraag cursussen in het Duits en Russisch aanbieden. De cursussen kunnen wij in-company geven indien er voldoende werknemers worden aangemeld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Inschrijven.

  Klik hier om je in te schrijven.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen