Heftruckcertificaat halen
in één dag.

Je heftruckcertificaat halen in één dag? Dat kan.
In ons eigen logistieke opleidingscentrum
is een ééndaagse opleiding mogelijk.
Liever in-company? Ook dat kan!

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Heftruckcertificaat halen.

  Snel je heftruckcertificaat halen? In ons eigen logistieke opleidingscentrum is een ééndaagse opleiding mogelijk. Daarmee kun je je certificaat dus binnen een dag op zak hebben. Liever op een eigen locatie of in-company? Ook dat kan! Al onze logistieke trainingen zijn ook mogelijk met CCV (C95) certificering.

  Voor wie?

  Deze opleiding is voor medewerkers die beroepsmatig gebruik maken van een heftruck. Het doel is het bevorderen van bewust en veilig werken met de heftruck volgens de Arborichtlijnen van het AI-14. De ééndaagse cursus is voor iedereen die nog niet in het bezit is van een heftruckcertificaat maar wel enige ervaring heeft. Voor beroepschauffeurs telt de cursus mee voor de Code 95 nascholing (7 uur).

  Inhoud cursus heftruckcertificaat.

  De cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk. Beiden worden afgesloten met een toets. Theorie van Arbowetgeving, veiligheid, techniek, ladingen, gewichtsverdelingen, stabiliteit, verkeer, onderhoud en voertuiggebruik zullen worden behandeld. Wanneer dit met goed resultaat wordt afgerond, ontvangt de cursist een Heftruckcertificaat inclusief een pasje met een geldigheidsduur van vijf jaar. Na vijf jaar kan dit certificaat worden verlengd met een herhalingscursus. Ook voor de herhalingscursus kun je bij ons terecht.

  Tijdsduur en kosten cursus heftruckcertificaat.

  De ééndaagse cursus duurt van 8.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 235,- (exclusief 21% btw). Dat is inclusief certificaat, pasje en een verzorgde lunch. Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief.

  Heftruck hercertificering.

  Let op!

  Het heftruckcertificaat is vijf jaar geldig. Iedere vijf jaar moet een hercertificering worden gevolgd te worden. Voor beroepschauffeurs tellen onze heftruckopleidingen mee voor de Code 95 nascholing (7 uur).

  Cursus in een buitenlandse taal?

  Wij bieden in samenwerking met een externe opleider de cursus aan in het Engels, Pools en Roemeens. Daarnaast kunnen wij ook op aanvraag cursussen in het Duits en Russisch aanbieden. De cursussen kunnen wij in-company geven indien er voldoende werknemers worden aangemeld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Inschrijven.

  Filters Sort
  Er zijn momenteel geen beschikbare data voor deze opleiding. Hou de website in de gaten voor nieuwe data of bekijk onze andere opleidingen.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen