Rijinstructeur auto
regio Alkmaar.

Je instructeursopleiding auto haal je bij Hoekstra Instructeursopleidingen. Al meer dan 50 jaar gerenommeerd opleidingscentrum in Alkmaar. Bovendien zijn instructeursopleidingen ook mogelijk met financiering vanuit ons, inclusief baangarantie!

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • grootste opleider in regio alkmaargrootste opleider in regio alkmaar
  • zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteitzekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit

  Omscholing via het UWV?

  UWV

  Rijinstructeur auto.

  Vind je het leuk om met veel verschillende mensen en persoonlijkheden om te gaan? Haal je voldoening uit het feit dat je iemand klaarstoomt voor zijn of haar rijexamen? En ben je gek op autorijden? Dan is de opleiding rijinstructeur auto echt iets voor jou. Dit is tevens de opleiding die je nodig hebt voor alle andere instructeursopleidingen, zoals vrachtwagen en bus. Wij zijn jouw perfecte partner om je te begeleiden naar je carrière als rijinstructeur. Een persoonlijke aanpak en aandacht voor het individu staat centraal in al onze opleidingen.

  Eerste kennismaking.

  Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom nodigen we je bij de start graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op het opleidingscentrum. Tijdens dit gesprek hebben we ook het studiemateriaal voor je klaarliggen, zodat je kunt zien wat het inhoud en waaruit dit bestaat. Mocht je meteen enthousiast zijn geworden, dan kun je het lesmateriaal meteen meenemen en direct starten met je opleiding.

  De opleiding.

  Het opleidingstraject om rijinstructeur auto te worden bestaat uit drie fasen. De eerste twee fasen draaien om vaardigheden, lesvoorbereiding en lesgeven. De laatste fase is een stage.

  Lees meer

  WRM-certificaat.

  Om rijles te mogen geven, moet je in bezit zijn van een instructeursbewijs: het zogeheten WRM-certificaat. Dat certificaat ontvang je nadat je met succes je instructeursopleiding hebt afgerond.

  Lees meer

  Wanneer aan de slag?

  Nadat je de opleiding hebt doorlopen ben je WRM bevoegd rijinstructeur. Zodra je je WRM bevoegdheidspas toegestuurd hebt gekregen, kun je direct aan de slag. Vaak is dat binnen een paar weken, afhankelijk van de drukte bij het IBKI.

  Instructeursopleiding cat. B

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen