BHV cursus
basis of herhaling.

Voor zowel BHV Basis als BHV Herhaling zit je goed bij
Hoekstra Opleidingen. Beide trainingen bieden we aan
in ons eigen opleidingscentrum.
Liever in-company? Dat kan natuurlijk ook. 

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Bedrijfshulpverlening.

  Bedrijfshulpverlening is verplicht bij veel organisaties. Hoeveel mensen in de organisatie opgeleid moeten zijn, hangt af van de omvang van het bedrijf en de risico-inventarisatie. Na de cursus BHV basis kan iemand worden aangesteld als BHV’er (bedrijfshulpverlener). De BHV’er komt direct na een incident in actie, net zolang totdat hulpdiensten ter plaatse zijn. Denk aan het bestrijden van een beginnende brand, ontruiming van het gebouw in gang zetten, gewonden verzorgen en de coördinatie en communicatie met de hulpverleners. 

  Opzet cursus BHV.

  Onze BHV cursussen zijn van hoog niveau, waarbij we gebruik maken van brandblusapparatuur, verbandmiddelen en LOTUS slachtoffers. Op die manier is de beleving tijdens de cursus optimaal en leer je met realistische scenario’s incidenten op een juiste manier in te schatten en aan te pakken. Het is ook mogelijk om deze opleiding inclusief NIBHV certificaat te volgen.

  Trainingsonderwerpen.

  De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Eerste hulp
  • Benaderen van slachtoffer
  • Actie bij hartstilstand / reanimatie
  • Gebruik AED
  • Communicatie
  • Brand- en explosiegevaar
  • Ontruiming

  Herhalingscursus BHV.

  Om te blijven voldoen aan de eisen in het kader van de bedrijfshulpverlening, is het verplicht om jaarlijks een BHV herhalingscursus te volgen. Tijdens deze cursus worden alle onderdelen uit de basis (theorie en praktijk) herhaald.

  Tijdsduur en locatie BHV cursus.

  Zowel de BHV Basis als de BHV Herhaling duren één dag. Wij verzorgen de cursussen zowel bij ons op het opleidingscentrum als op locatie.

  Kosten

  Kosten voor een BHV cursus bedragen € 170,- (exclusief 21% btw). Particulieren betalen nooit BTW.

  Cursus in een buitenlandse taal?

  Wij bieden in samenwerking met een externe opleider de cursus aan in het Engels, Pools en Roemeens. Daarnaast kunnen wij ook op aanvraag cursussen in het Duits en Russisch aanbieden. De cursussen kunnen wij in-company geven indien er voldoende werknemers worden aangemeld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Inschrijven.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen