TerugTerug

BOVAG
Caravantraining.

Speciaal voor de groep recreatieve bestuurders hebben we een BOVAG Caravantraining die er voor zorgt dat je met een gerust hart op vakantie kunt met de caravan.

BOVAG Caravantraining.

Je kent het misschien wel: de vakantie komt in zicht en er bekruipt je weer dat vervelende onzekere gevoel. Heb ik de caravan wel op een veilige manier beladen? Durf ik straks die langzame vrachtwagen in te halen, of blijf ik er maar achteraan kruipen? Hoe manoeuvreer ik de caravan straks achteruit op zijn plaats zonder schade? Hoe ga ik die bocht achteruit nu eens aanpakken zonder gestuntel? Juist voor al deze zaken is er de BOVAG Caravantraining.

Zo ziet de training eruit.

Een zeer ervaren instructeur neemt in alle rust met je door waar je precies aandacht aan wilt besteden. Dat is voor een deel theorie en voor een deel praktijk. Denk aan: hanteren van een juiste bochtentechniek, achteruitrijden in een bocht, aan- en afkoppelen, een juiste belading van de caravan, tot een goede bewustwording van de remweg met een beladen caravan, het komt allemaal aan bod. De training neemt één dagdeel in beslag.

Eigen combinatie of die van ons.

De BOVAG Caravantraining wordt uitgevoerd in je eigen auto/caravancombinatie. Dit om je zo goed mogelijk vertrouwd te maken met je eigen combinatie. Heb je geen eigen combinatie of is het uit praktische redenen niet mogelijk omdat de caravan bijvoorbeeld in de stalling staat? Dan kun je natuurlijk ook gebruikmaken van onze BE-combinatie. 

Kosten en certificaat.

Na afloop van de training ontvang je het officiële BOVAG-Certificaat als bewijs van deelname aan deze BOVAG caravantraining. De kosten van de training zijn:

  • € 220,- met een eigen combinatie  
  • € 250,- met een combi van ANWB Rijschool Hoekstra

Aanmelden.

Met een gerust hart op pad met de caravan? Meld je dan vandaag nog aan voor de BOVAG Caravantraining!

Heb je een vraag?

We beantwoorden je vragen natuurlijk ook graag telefonisch.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.

Informatie aanvragen