TerugTerug

Verkeersschool Hoekstra kiest Iveco Daily voor de nieuwe C1 rijopleidingen

Verkeersschool Hoekstra kiest Iveco Daily voor de nieuwe C1 rijopleidingen

Hoekstra Verkeersopleidingen uit Alkmaar was er als eerste bij toen het nieuwe C1-rijbewijs werd aangekondigd. Dit nieuwe rijbewijs voor auto’s van 3500KG tot 7500KG is een compleet nieuwe categorie rijbewijs en wordt ook wel het ‘klein vrachtwagenrijbewijs’ of ‘Camperrijbewijs’genoemd. Met name bestelauto’s en grotere campers zijn vaak zwaarder dan de wettelijk toegestane 3500KG. Het C1 rijbewijs biedt hierin de oplossing en is dan ook zeer interessant voor eigenaren van dit type voertuigen. Immers, de kosten voor het behalen van dit C1 rijbewijs liggen behoorlijk lager dan dat van een C (vrachtwagen) rijbewijs. Bovendien zal men het rijden met dit splinternieuwe voertuig makkelijker ervaren in vergelijking tot een grote ‘’C’’ vrachtwagen.

De Iveco Daily is dan ook de ideale auto om de rijlessen voor C1 categorie in te gaan volgen. Zowel qua rij-eigenschappen als qua grootte van het voertuig is hij gelijkwaardig aan een normale bestelauto of camper. Tevens is de Iveco Daily een merk welke groots is vertegenwoordigd in het C1 segment, en daarom de logische keuze van Hoekstra Verkeersopleidingen.

Onlangs heeft Twisk Truck Service deze auto afgeleverd en de speciale wensen van Hoekstra Verkeersopleidingen verzorgd. Zo is de auto voorzien van een luxe navigatiesysteem met camera aan de achterzijde, en is een robuuste laadbak met d’Hollandia laadklep geplaatst in de carrosserieafdeling van Twisk Truck Service BV.

Voor meer informatie over de Iveco Daily en de diverse diensten van Twisk Truck Service Alkmaar & Beverwijk kunt u contact opnemen met Bas Banga van de firma Twisk Truck Service (072-5400944). Voor meer informatie over het C1 rijbewijs en de daarbij behorende mogelijkheden kunt u contact opnemen met Hoekstra Verkeersopleidingen (072-5642000).

 

Heb je een vraag?

We beantwoorden je vragen natuurlijk ook graag telefonisch.

Een vraag?
Stel ‘m gerust.