Stapelaarcertificaat 
in één dag.

Werken met een stapelaar brengt risico’s met zich mee.
Tijdens onze cursus leer je daar alles over.
Het stapelaarcertificaat kun je in één dag halen
in ons eigen logistieke opleidingscentrum.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Stapelaarcertificaat halen.

  Een stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat wordt ingezet voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een stapelaar brengt risico’s met zich mee. Met onze cursus werk je aan je vakbekwaamheid. Al onze logistieke trainingen zijn ook mogelijk met CCV (C95) certificering.

  Voor wie?

  Deze cursus is voor mensen die in het dagelijks leven met een stapelaar werken. Het werken met een stapelaar brengt risico’s met zich mee: het is daarom van belang dat de chauffeur zich goed bewust is van de veiligheid en praktijkervaring wordt opgedaan met de stapelaar.

  Inhoud cursus stapelaar.

  Tijdens de cursus leer je zowel veilig als efficiënt werken met een stapelaar. De cursus voldoet aan de eisen die de Arbowet stelt. Want veiligheid voor de chauffeurs en hun collega’s is voor iedereen belangrijk, vooral voor werkgevers. Het doel is je zo op te leiden dat je direct zelfstandig aan de slag kunt op de werkvloer. De cursus bevat een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. We behandelen onder andere de Arbowet, stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling, oriëntatie op de omgeving en efficiënt en veilig rijden.

  Tijdsduur en kosten cursus stapelaar.

  De ééndaagse cursus, inclusief examen, duurt van 8.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn op aanvraag. Inclusief zijn: certificaat, pasje en een verzorgde lunch. Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief.

  Cursus in een buitenlandse taal?

  Wij bieden in samenwerking met een externe opleider de cursus aan in het Engels, Pools en Roemeens. Daarnaast kunnen wij ook op aanvraag cursussen in het Duits, Roemeens en Russisch aanbieden. De cursussen kunnen wij in-company geven indien er voldoende werknemers worden aangemeld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen