Meeneemheftruck
certificaat halen.

Je certificaat halen voor de meeneemheftruck?
In ons eigen logistieke opleidingscentrum is een
ééndaagse opleiding mogelijk.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Certificaat meeneemheftruck halen.

  Om tijd en geld te besparen komt het steeds vaker voor dat een vrachtwagen een eigen heftruck achter de vrachtwagen heeft. Daarmee kan de chauffeur zelf de lading laden en lossen. Zo’n heftruck heet een meeneemheftruck. Het vraagt de nodige kennis en ervaring om de meeneemheftruck te bedienen. Bij Hoekstra Opleidingen kun je dit leren in de eendaagse cursus. Al onze logistieke trainingen zijn ook mogelijk met CCV (C95) certificering.

  Voor wie?

  De Arbowet verplicht de werkgever dat werknemers die werken met een meeneemheftruck in het bezit zijn van een certificaat. Na het succesvol voltooien van een cursus is het certificaat vijf jaar geldig. De cursus is geschikt voor vrachtwagenchauffeurs die regelmatig met een meeneemheftruck moeten werken. Tijdens de cursus leer je veilig en efficiënt werken met een meeneemheftruck. Voor beroepschauffeurs telt deze cursus mee voor de Code 95 nascholing!

  Inhoud cursus meeneemheftruck.

  In de cursus besteden we aandacht aan hoe je op een verantwoorde en efficiënte wijze een meeneemheftruck moet besturen en op een veilige manier mee kunt werken. Daarnaast geven we informatie over onveilige situaties die tijdens de werkzaamheden kunnen ontstaan. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. We behandelen onder andere Arbowetgeving, het belasten van de meeneemheftruck, laden en lossen van vrachtwagens en specifieke veiligheids- en onderhoudsvoorschriften. Aan het einde volgt aansluitend het examen.

  Tijdsduur en kosten cursus meeneemheftruck.

  De ééndaagse cursus inclusief examen,  duurt van 8.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn op aanvraag (inclusief is het certificaat, pasje en een verzorgde lunch). Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen