Koerier Bestelauto.

Tegenwoordig bestellen steeds meer mensen online, waardoor de vraag naar pakketbezorgers enorm toeneemt. De pakketten moeten steeds sneller en onder steeds hogere druk bezorgd worden. Dit vraagt veel van de koeriers die ze bezorgen. Grote logistieke bedrijven zijn daarom op zoek naar goed geschoolde koeriers, wij helpen zowel de bedrijven als particulieren hier mee vooruit.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Voor wie?

  Particulieren
  De opleiding is voor mensen die koerier willen worden of koerier zijn en hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen.

  Bedrijven
  De opleiding is ook voor bedrijven die geschoolde koeriers in dienst willen hebben. Door het volgen van de opleiding zullen jouw koeriers beter, veiliger en klantgerichter te werk gaan. Dit zal leiden tot minder schade en goedkopere verzekeringen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

  Voor de opleiding is het vereist om het rijbewijs B in bezit te hebben.

  Programma.

  Module 1: Rit voorbereiden (theorie)
  Je leert hoe je het voertuig moet inspecteren en hoe je zorgt dat deze veilig en rijklaar is. Daarnaast leer je over vergunningen, machtigingen en andere regelgevingen.

  Module 2: Lading vervoeren en bezorgen (praktijk en theorie)
  Je krijgt les over het digitaal en analoog plannen van een route. Voor de praktijk leer je hoe een bestelauto moeten laden en zekeren, zodat de lading zonder beschadigingen uitgeleverd kan worden.

  Module 3: Rit afhandelen (praktijk)
  In de laatste module leer je om op de juiste manier ladingen te tillen en te duwen. Zo voorkom je fysieke klachten. Daarnaast leer je hoe je een rit goed moet afhandelen en krijg je praktijkles in het uitladen van het voertuig.

  Certificaat

  Na afloop van deze cursus weet je hoe je als koerier veilig aan het verkeer deelneemt en kun je efficiënt en klantvriendelijk aan de slag. Je ontvangt na afloop van de opleiding een certificaat Koerier Bestelauto, hiermee onderscheid je je van andere koeriers!

  Kosten van de opleiding.

  De totale kosten van de opleiding zijn €549,00 excl. B.T.W. Als particulier hoef je geen B.T.W. te betalen. De prijs is inclusief lunch, boeken en de nieuwste lesmethoden.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen