Koerier Bestelauto.

Tegenwoordig bestellen steeds meer mensen online waardoor de vraag naar pakketbezorgers enorm toeneemt. De pakketten moeten steeds sneller en onder steeds hogere druk bezorgd worden. Dit vraagt veel van de koeriers die ze bezorgen. Grote logistieke bedrijven zijn daardoor op zoek naar goed geschoolde koeriers, wij helpen zowel de bedrijven als particulieren hier mee vooruit.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Voor wie?

  Particulieren
  Deze opleiding is voor mensen die koerier willen worden of koerier zijn en hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen.

  Bedrijven
  Deze opleiding is voor bedrijven die geschoolde koeriers in dienst willen hebben. Door het volgen van de opleiding zullen jouw koeriers beter, veiliger en klantgerichter de weg opgaan. Dit zal leiden tot minder schade en goedkopere verzekeringen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

  Voor de opleiding is het vereist om het rijbewijs B in bezit te hebben.

  Programma.

  De cursus Koerier Bestelauto is een 3-daagse opleiding, die bestaat uit de volgende 3 modules:

  • Rit voorbereiden
  • Lading vervoeren & bezorgen
  • Rit afhandelen

  Tijdens alle modules leer je relevante kennis en vaardigheden, die je direct in de praktijk kunt toepassen.

  Dag 1: Rit voorbereiden (praktijk en theorie)
  Je leert hoe je de meest efficiënte route bepaalt en hoe je je navigatie hierop instelt.  Hoe je de auto op een logische manier vult, hoe je de lading praktisch en veilig vastzet en hoe je de benodigde documenten invult.

  Dag 2: Lading vervoeren en bezorgen (praktijk en theorie)
  Je leert hoe je in een bestelauto ladingen ophaalt, vervoert en aflevert. Je krijgt les in de basistechniek van de bestelauto. Of je nu elektrisch rijdt of op benzine, je leert hoe je je lading veilig kunt vervoeren. Ook is het belangrijk dat je klantgericht werkt, tenslotte ben jij het visitekaartje van het bedrijf.

  Dag 3: Rit afhandelen (theorie)
  Je leert welke administratieve handelingen je moet verrichten om een rit af te handelen. Ook leer je hoe je de bestelauto reinigt, controleert op beschadigingen en gereed maakt voor de volgende rit.

  Certificaat

  Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat Koerier Bestelauto, hiermee onderscheid je je van andere koeriers!

  Kosten van de opleiding.

  De totale kosten van de opleiding zijn €549,00 excl. B.T.W. Als particulier hoef je geen B.T.W. te betalen. De prijs is inclusief lunch, boeken en de nieuwste lesmethoden.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen