Hoogwerkercertificaat
in één dag.

Je hoogwerker certificaat halen in één dag? Dat kan.
In ons eigen logistieke opleidingscentrum
is een ééndaagse opleiding mogelijk.
Liever in-company? Ook dat kan!

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  Hoogwerkercertificaat halen.

  Er zijn verschillende beroepen waarin wordt gewerkt met een hoogwerker. Denk aan schilders en schoonmakers, servicemonteurs, bouwvakkers en hoveniers. Volgens de Arbowet moeten mensen die met een dergelijke machine werken hiervoor zijn opgeleid. Deze opleiding is te volgen op ons volledig ingerichte opleidingscentrum. Liever op een eigen locatie? Ook dat kan! Al onze logistieke trainingen zijn ook mogelijk met CCV (C95) certificering.

  Voor wie?

  De opleiding is bedoeld voor medewerkers die al gebruik maken van hoogwerkers of daar in de toekomst mee gaan werken. Tijdens de cursus leer je veilig en efficiënt werken met een hoogwerker. De cursus kan verzorgd worden met een hoogwerker in de categorieën 1B, 3A en 3B. De cursus kan meetellen voor de Code 95.

  Inhoud cursus hoogwerkercertificaat.

  Werken op grote hoogte kan risicovol zijn. Met een cursus hoogwerker leer je verantwoordelijk omgaan met de risico’s en deze tot een minimum te beperken. We behandelen onder andere veiligheidsvoorschriften, kennis van de hoogwerker zelf en relevante wettelijke bepalingen. Een goede basiskennis van hoe de machine werkt en de daarbij behorende praktijkervaring is de ideale combinatie om de veiligheid van de bediener én de personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen.

  Tijdsduur cursus hoogwerkercertificaat.

  De ééndaagse cursus duurt van 8.00 tot 16.00 uur, inclusief het theorie- en praktijkexamen. De cursus is inclusief certificaat, pasje en een verzorgde lunch. Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief.

  Let op!

  Deze cursus kan meetellen voor 7 uur theoretische Code 95 nascholing.

  Inschrijven.

  Klik hier om je in te schrijven.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen