EPT cursus
binnen een dag.

Je certificaat elektrisch pallet truck (EPT) halen?
In ons eigen logistieke opleidingscentrum kan dat
in een halve dag. Liever in-company? Dat kan ook.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

  ETP certificaat halen.

  Een elektrische pallet truck (EPT) is een intern transportmiddel wat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld horizontaal pallettransport, laden, lossen en orderverzamelen. Bij ons kun je in één dag de cursus EPT volgen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het veilig werken met dit interne transportmiddel. Wij bieden deze opleiding aan in ons eigen logistieke opleidingscentrum. Liever in-company? Ook dat kan! Al onze logistieke trainingen zijn ook mogelijk met CCV (C95) certificering.

  Voor wie?

  Deze cursus is voor medewerkers die beroepsmatig gebruik maken van een EPT. Het doel is het bevorderen van bewust en veilig werken met de EPT volgens de Arbo-richtlijnen. De ééndaagse cursus is voor iedereen die nog niet in het bezit is van een certificaat en zeer weinig tot geen ervaring heeft met het besturen van een EPT. Voor beroepschauffeurs telt deze opleiding helaas niet mee voor de Code 95 nascholing.

  Inhoud cursus EPT.

  De cursus bestaat gedeeltelijk uit theorie met afsluitend een toets, afgewisseld met veel praktijkoefeningen en een afsluitende praktijktoets. Theorie van Arbo-wetgeving, veiligheid, techniek, ladingen, onderhoud en gebruik zal worden behandeld. Bij goed resultaat ontvangt de cursist een certificaat inclusief pasje. Het is aan te raden dit certificaat periodiek te hercertificeren. Wanneer je als gebruiker of werkgever niet aan kan tonen dat er inspanning is verricht om veilig om te gaan met het transportmiddel, kan er na een ongeval een verwijt hierover worden gemaakt met alle vervelende (financiële) consequenties van dien.

  Tijdsduur en kosten cursus EPT.

  De cursus duurt een halve dag. De kosten bedragen € 125,- (exclusief 21% btw). Dat is inclusief certificaat, pasje en een verzorgde lunch. Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen