Hoekstra: uw totaalopleider!
Meer informatie over onze opleidingen Meer info

Bromfiets rijbewijs halen in Alkmaar

Vanaf je zestiende mag je het bromfiets rijbewijs halen, oftewel het AM rijbewijs. Met 15,5 jaar mag je alvast beginnen met de theorie. Met het bromfiets rijbewijs mag je een scooter, bromfiets, snorfiets en brommobiel besturen. Maar voor je gaat rijden wel dus eerst even je bromfietsrijbewijs halen!

Bij Hoekstra Opleidingen kun je dit heel gemakkelijk doen! Wij hebben in Alkmaar de meeste bromfiets examens per jaar. Waarom?
Omdat je bij ons het meeste krijgt voor het minste geld! Veel van jouw vrienden, vriendinnen en klasgenoten gingen je voor!

Theorietraining

Om ervoor te zorgen dat je in 1x slaagt voor je theorie-examen organiseren we iedere maand een klassikale theorietraining in een van onze theorielokalen. We herhalen de theorie welke je thuis reeds hebt doorgenomen en maken oefenexamens die vergelijkbaar zijn met het CBR examen. Zo ben je optimaal voorbereid op je theorie-examen! Zowel theorieboeken als theoriestof in digitale vorm zijn bij ons te verkrijgen. Wij hebben altijd de meest actuele leermiddelen op voorraad!

Theorie gehaald?

Geslaagd voor de theorie? Dan mag je gaan rijden op één van onze prachtige scooters voor de praktijkopleiding! Eerst ga je verschillende behendigheidsoefeningen doen om het voertuig optimaal onder controle te krijgen. Dit gebeurt op ons eigen oefenterrein in Alkmaar, zo houden we het veilig! Hierna ga je met de instructeur de openbare weg op om je klaar te stomen voor het praktijkexamen. Je krijgt nu verder inzicht in het deelnemen aan het verkeer op een bromfiets. Aan het einde van de dag doe je direct praktijkexamen zodat de kans zéér groot is dat je het felbegeerde bromfietsrijbewijs bij het gemeentehuis kan gaan aanvragen. Hoe relaxt is dat!

Kosten bromfiets rijbewijs

Supervoordelig Alles-in-één pakket:

  • Theoriecursus incl. examentraining
  • Theorie-examen
  • Complete praktijkopleiding met 6 uur rijles van 60 minuten.
  • Praktijkexamen

                 € 399,-

Het is uiteraard ook mogelijk om alleen praktijk te rijden bij ons!
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Meld je nu direct aan!

Liever eerst meer informatie? Bel ons op 072-5642000 of vul onderstaand formulier in.

Meer informatie

 

Liever persoonlijk contact

Bromfiets

    Meer informatie? Vraag nu aan!