Hoekstra: uw totaalopleider!
Meer informatie over onze opleidingen Meer info

BOVAG rijschool in Alkmaar:

Zekerheid, betrouwbaarheid, kwaliteit!

Waarom een BOVAG rijschool kiezen in Alkmaar? Een BOVAG-drie sterren rijschool als Hoekstra Verkeersopleidingen biedt jou gegarandeerde kwaliteit! Wij bestaan al ruim 50 jaar waardoor de betrouwbaarheid van onze rijschool inmiddels wel bewezen is. Maar hoe kun jij als zoekende consument nou controleren of een rijschool aan de allerhoogste eisen voldoet? Hieronder een aantal voor jou belangrijke punten waaruit jij kan opmaken of een rijschool de kwaliteit kan bieden die nodig is om jou op een snelle, goedkope en succesvolle manier te kunnen laten slagen. Een rijschool met BOVAG-lidmaatschap staat voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Voor de allerbeste BOVAG rijscholen is bovendien het drie sterren BOVAG-keurmerk gereserveerd: Aan deze rijscholen worden nog meer en nog hogere eisen gesteld. Hoekstra Verkeersopleidingen is in het bezit van het BOVAG-drie sterren keurmerk en behoort daarmee tot de meest professionele en betrouwbare (grote) rijscholen van Nederland, en daar zijn we trots op!

Wat voor meerwaarde bieden wij jou?

BOVAG-drie sterren rijscholen hebben een zeer breed aanbod aan rijopleidingen. Hoekstra Verkeersopleidingen is gespecialiseerd in onder andere faalangst, rijangst, autisme en ADHD. Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen bij ons het rijbewijs halen. Wij hebben hiervoor een speciaal omgebouwd lesvoertuig met een automatische versnellingsbak. Lessen kan bij ons in zowel schakelauto als automaat. Dit geldt voor zowel de personenauto’s als de vrachtwagens. De instructeurs beschikken over een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). Onze rijschool heeft een receptie die 6 dagen in de week geopend en bereikbaar is. Zij verzorgen de afhandeling van je planning en betalingen en zijn jouw aanspreekpunt zodat je niet in de lesauto kostbare tijd kwijt bent aan administratieve afhandeling als planningen maken en betalen. Rijlessen zijn bij ons 60 minuten, en dat is ook echt 60 minuten rijden zoals het hoort!

Ook theoriecursussen worden gegeven door een deskundig theoriedocent in één van onze professioneel ingerichte theorielokalen met CBR-getrouwe toetsingssystemen, zodat je optimaal bent voorbereid op je theorie-examen! Daarnaast bieden wij als drie sterren-rijschool een service die verder gaat waar de anderen ophouden.

Onze klanten bewijzen het!

Eventuele klachten worden via een interne afhandelingsprocedure afgewikkeld en wij gebruiken bovendien de openbare reviewtool Klanten vertellen op onze website. Hier kun je de mening bekijken van onze klanten die je voorgingen. Een tevreden klant is voor ons uitermate belangrijk, dit zijn namelijk onze ambassadeurs!

First class lesvoertuigen

In de winterperiode worden er winterbanden onder al onze lesauto’s gemonteerd en bovendien zijn deze auto’s uitgebreid verzekerd en worden netjes onderhouden. Je wil tenslotte lessen in een keurige moderne leswagen toch? Dit beleid geldt trouwens voor al onze lesvoertuigen, van klein tot groot. Ook besteden we aandacht aan duurzaamheid tijdens de rijlessen en voeren we goed zichtbaar het BOVAG-logo en de eigen contactgegevens op de lesvoertuigen. Hoekstra Verkeersopleidingen hanteert de lesvoorwaarden zoals vermeld in de BOVAG-les overeenkomst en tevens zijn wij aangesloten bij het BOVAG-Garantiefonds. Allemaal belangrijke zaken waar jij als klant gewoon recht op hebt vinden wij!

FAM Verkeersschool

Naast de BOVAG zijn wij als grote verkeersschool ook aangesloten bij de FAM (Federatie Autorijschool Management). Dit is een brancheorganisatie waarbij de grootste verkeersscholen van Nederland zijn aangesloten. Om hierbij aangesloten te zijn dien je ook te voldoen aan strenge toelatingseisen. Zo is gegarandeerd dat je op een keurmerk kunt vertrouwen!

Zekerheid, betrouwbaarheid, kwaliteit. Dat is ons motto!


Klik hier om terug te gaan naar de Homepage

Meer informatie? Vraag nu aan!