Hoekstra: uw totaalopleider!
Meer informatie over onze opleidingen Meer info

BOVAG caravantraining

Waarom een BOVAG caravantraining? U kent het misschien wel, de vakantie komt in zicht, en er bekruipt u weer dat vervelende onzekere gevoel:
Heb ik de caravan wel op een veilige manier beladen? Durf ik straks die langzame vrachtwagen in te halen, of blijf ik er maar achteraan kruipen? Hoe manoeuvreer ik de caravan straks achteruit op zijn plaats zonder schade? Hoe ga ik die bocht achteruit nu eens aanpakken zonder gestuntel?

Dit is slechts een greep uit de vragen en angsten die veel bestuurders van een auto/caravancombinatie bezighouden.
Hoekstra Opleidingen biedt speciaal voor deze groep recreatieve bestuurders een BOVAG Caravantraining aan die er voor zorgt dat u met een gerust hart op vakantie kunt met uw caravan.

Inhoud van de BOVAG Caravantraining

Een zeer ervaren instructeur gaat in alle rust met u doornemen waar voor u persoonlijk de zwaartepunten liggen. Dit zal gebeuren met een stukje theorie, waarna aansluitend een stuk praktijk wordt behandeld:
Van het hanteren van een juiste bochtentechniek, achteruitrijden in een bocht, aan- en afkoppelen, een juiste belading van de caravan, tot een goede bewustwording van de remweg met een beladen caravan, het komt allemaal aan bod.

De BOVAG Caravantraining beslaat 1 dagdeel, en wordt uitgevoerd in uw eigen auto/caravancombinatie. Dit om u zo goed mogelijk vertrouwd te maken met uw eigen combinatie. Beschikt u niet over een eigen combinatie, of is het uit praktische redenen niet mogelijk omdat uw caravan bijvoorbeeld in de stalling staat, dan bieden wij u de mogelijkheid om in onze eigen BE-combinatie de training te volgen.

BOVAG-Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het officiële BOVAG-Certificaat als bewijs van deelname aan deze BOVAG caravantraining.

Uw investering :

BOVAG Caravantraining met uw eigen combinatie         € 169,-
BOVAG Caravantraining met BE combi Hoekstra            € 219,-

Schrijf hieronder nu in voor de BOVAG-Caravantraining!

 

Meer informatie

Aanmelden

Meer informatie? Vraag nu aan!