Hoekstra: uw totaalopleider!
Meer informatie over onze opleidingen Meer info

Motor theorie

Omdat niet alle regels voor auto en motor gelijk zijn, moeten aankomende motorrijders een apart theorie-examen (motor theorie) doen. Hoekstra Opleidingen geeft hiervoor speciale theorietrainingen. In onze vestiging in Alkmaar hebben wij meerdere theorielokalen ingericht. Hier zijn vergelijkbare examen-systemen aanwezig zoals die wordt gebruikt bij het CBR, zodat je optimaal op het examen wordt voorbereidt!

De kosten voor de theorietraining bedragen € 120,- inclusief het examen. Het is uiteraard ook mogelijk om een los examen te kopen.
Let op! In ons Alles-in-één pakket is de theorie al inbegrepen!

Theorie online

Liever online je theorie oefenen? Ook dat kan bij Hoekstra Opleidingen!

Op deze website kun je je theorie oefenen. Je krijgt vragen met tekst, afbeeldingen en 3D animaties. Over elk hoofdstuk krijg je uitgebreide theorie uitleg en daarna zijn er een aantal oefenexamens beschikbaar. Alle examens zijn ingesproken. Dit is een goede oefening omdat dit ook bij het echte CBR examen zo gebeurd.
Na het examen kun je alle vragen en antwoorden nakijken. Je ziet ook waarom het antwoord goed of fout is. Dit is een hele goede manier om je voor te bereiden op het theorie-examen!

Klik hier voor een demonstratie of om je aan te melden. 

 

Meer informatie

Aanmelden

Liever persoonlijk contact

Cursus agenda

  1. Motoropstapdag
    7 december : 09:00 - 16:00

Bekijk alle Evenementen

Meer informatie? Vraag nu aan!