Stapelaar opleiding in Alkmaar

Een stapelaar is een mechanisch hulpmiddel dat ingezet wordt voor het verzamelen van orders. Het werken met een zwaar hulpmiddel als een stapelaar brengt risico’s met zich mee. Bij Hoekstra beroepsopleidingen in Alkmaar is het mogelijk om de opleiding stapelaar te volgen.

Voor wie?

De opleiding Stapelaar is voor mensen die in het dagelijks leven met een stapelaar werken. Het werken met een stapelaar brengt risico’s met zich mee: het is daarom van belang dat de chauffeur zich goed bewust is van de veiligheid en dat hij/zij praktijkervaring krijgt met de stapelaar.

Inhoud van de opleiding stapelaar

Tijdens de opleiding Stapelaar leer je zowel veilig als efficiënt werken met een stapelaar. De cursus ‘Veilig werken met de stapelaar’ voldoet aan de eisen die de Arbowet stelt. Want veiligheid voor de chauffeurs en hun collega’s is voor iedereen belangrijk, vooral voor werkgevers. Het doel is u zo op te leiden dat u direct zelfstandig aan de slag kunt op de werkvloer.

De cursus bevat een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. We behandelen onder andere de onderwerpen Arbowet, stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling, oriëntatie op de omgeving en efficiënt en veilig rijden.

Tijdsduur van de opleiding

Deelnemers aan een opleiding Stapelaar kunnen de opleiding en het examen in één dag behalen.

Kosten van de opleiding

De kosten voor de opleiding Stapelaar, inclusief certificaat, pasje en verzorgde lunch, zijn op aanvraag.

Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief, informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie logistiek

Aanmelden logistieke opleiding

Meer informatie? Vraag nu aan!