Heftruck certificaat in 2 dagen

Heftruck in 2 dagen halen? Ook dat kan héél eenvoudig bij ons! In ons eigen logistieke opleidingscentrum bieden we een tweedaagse opleiding aan waarbij we echt bij de basis beginnen. Liever in-company bij u op het bedrijf? Ook dat kan!

Voor wie?

De doelgroep voor deze opleiding zijn medewerkers die beroepsmatig gebruik maken van een heftruck. Het doel is het bevorderen van bewust en veilig werken met de heftruck volgens de Arborichtlijnen van het AI-14. De tweedaagse opleiding is voor iedereen die nog niet in het bezit is van een heftruckcertificaat en zeer weinig tot geen ervaring heeft met het besturen van een heftruck en/of een ander voertuig. Voor beroepschauffeurs telt de opleiding mee voor de Code 95 nascholing!

Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit een theoriegedeelte met een toets, met daarnaast diverse praktijkoefeningen en een afsluitende praktijktoets. Theorie van Arbo-wetgeving, veiligheid, techniek, ladingen, gewichtsverdelingen, stabiliteit, verkeer, onderhoud en voertuiggebruik zullen worden behandeld. Wanneer dit met goed resultaat wordt afgerond ontvangt de cursist een Heftruckcertificaat inclusief pasje met een geldigheidsduur van 5 jaar. Na 5 jaar zou u dit certificaat kunnen verlengen met een herhalingscursus. Ook voor de herhalingscursus kunt u bij ons terecht.

Tijdsduur van de cursus

De opleiding heftruck in 2 dagen bestaat uit twee dagen van 08.00 tot 16.00 uur, inclusief verzorgde lunchpauzes.

Kosten van de opleiding

De tweedaagse opleiding inclusief certificaat, pasje en verzorgde lunch kost € 359,-, exclusief 21% btw.

Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief, informeer hiernaar!

Let op!

Het heftruckcertificaat heeft een geldigheid van 5 jaar, er dient elke 5 jaar opnieuw een hercertificering gevolgd te worden. Voor beroepschauffeurs tellen onze heftruckopleidingen mee voor de Code 95 nascholing!

Meer informatie

Aanmelden

Liever persoonlijk contact

Heftruck in 2 dagen

    Toekomstige evenementen

    Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

    Meer informatie? Vraag nu aan!