Heftruck certificaat in 1 dag in Alkmaar

Uw certificaat Heftruck in één dag halen? Dat kan! In ons eigen logistieke opleidingscentrum is een ééndaagse opleiding mogelijk. Liever in-company bij u op het bedrijf? Ook dat kan!

Voor wie?

De doelgroep voor deze opleiding zijn medewerkers die beroepsmatig gebruik maken van een heftruck. Het doel is het bevorderen van bewust en veilig werken met de heftruck volgens de Arborichtlijnen van het AI-14. De één-daagse cursus is voor iedereen die nog niet in het bezit is van een heftruckcertificaat maar wel al enige ervaring heeft. Voor beroepschauffeurs telt de cursus mee voor de Code 95 nascholing!

Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit een theoriegedeelte met een toets, met daarnaast diverse praktijkoefeningen en een afsluitende praktijktoets. Theorie van Arbowetgeving, veiligheid, techniek, ladingen, gewichtsverdelingen, stabiliteit, verkeer, onderhoud en voertuiggebruik zullen worden behandeld. Wanneer dit met goed resultaat wordt afgerond ontvangt de cursist een Heftruckcertificaat inclusief een pasje met een geldigheidsduur van 5 jaar. Na 5 jaar zou u dit certificaat kunnen verlengen met een herhalingscursus. Ook voor de herhalingscursus kunt u bij ons terecht.

Tijdsduur van de cursus

De één-daagse cursus duurt van 08.00 tot 16.00 uur, inclusief een verzorgde lunchpauze.

Kosten van de cursus

De één-daagse cursus, inclusief certificaat, pasje en een verzorgde lunch, kost € 209,-, exclusief 21% btw.

Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief, informeer hiernaar!

Let op!

Het heftruckcertificaat heeft een geldigheid van 5 jaar; er dient elke 5 jaar opnieuw een hercertificering gevolgd te worden. Voor beroepschauffeurs tellen onze heftruckopleidingen mee voor de Code 95 nascholing!

Meer informatie

Aanmelden

Heftruck in 1 dag

    Meer informatie? Vraag nu aan!