Chauffeursdag een groot succes!

Op zaterdag 25 februari jl. heeft de eerste Chauffeursdag plaatsgevonden bij Hoekstra Beroepsopleidingen in Alkmaar. Op de eigen locatie van Hoekstra waren 30 chauffeurs op cursus in het kader van de code 95 nascholing. De enthousiaste deelnemers, goed gestemde weergoden en een gezellige sfeer hebben geresulteerd in een zeer succesvolle eerste editie van de Hoekstra Chauffeursdag. De volgende Chauffeursdag gaat plaatsvinden op zaterdag 24 maart a.s. U kunt zich nu al aanmelden!

Om 8 uur was de groep compleet en, na een kop koffie kon de dag beginnen. De cursisten werden verdeeld in groepen. Gedurende het ochtendprogramma hebben ze van alles bijgeleerd over de werking van de digitale tachograaf en de wijzigingen in de wetgeving m.b.t. verkeersregels. Iedereen deed de proef op de som met een theorie-examen zoals cursisten deze tegenwoordig moeten afleggen. Dit blijkt in de praktijk nog wel eens tegen te vallen!

In de middag zijn de cursisten getraind op het gebied van schadepreventie, ladingschade en een praktische uitleg over de Spiegel Afstel Plaats die op de opleidingslocatie van Hoekstra Beroepsopleidingen is aangelegd. Daarnaast werd ook een demonstratie gegeven over de juiste zit- en stuurhouding.

7 nascholingsuren

De totale dag telde mee voor zeven theorie nascholingsuren voor de code 95. Met name de ongedwongen sfeer en het echt bezig zijn met het vak, werd zeer gewaardeerd. Tussen de trainingen door kon iedereen genieten van een hapje en een drankje.

Uit de enthousiaste reacties en positieve respons van de deelnemers kunnen we terugblikken op een succesvolle, gezellige en leerzame dag! Iedereen bedankt voor de positieve bijdrage aan deze dag! En we hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen bij Hoekstra Beroepsopleidingen.

Hieronder een aantal foto’s:

Geplaatst in Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Liever persoonlijk contact?

Meer informatie? Vraag nu aan!