Elektrische Pallet truck cursus in Alkmaar

Een elektrische pallet truck is een intern transportmiddel wat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld horizontaal pallettransport, laden/lossen en orderverzamelen. Bij ons kunt u in 1 dag de Elektrische Pallet truck (EPT) opleiding volgen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het veilig werken met dit interne transportmiddel. Wij bieden deze opleiding aan in ons eigen logistieke opleidingscentrum. Wilt u deze cursus liever in-company bij u op het bedrijf? Ook dat is mogelijk!

Voor wie?

De doelgroep voor deze opleiding zijn medewerkers die beroepsmatig gebruik maken van een Elektrische Pallet truck (EPT). Het doel is het bevorderen van bewust en veilig werken met de EPT volgens de Arbo-richtlijnen. De 1-daagse opleiding is voor iedereen die nog niet in het bezit is van een certificaat en zeer weinig tot geen ervaring heeft met het besturen van een EPT. Voor beroepschauffeurs telt deze opleiding helaas niet mee voor de Code 95 nascholing.

Inhoud van de elektrische pallet truck cursus

De opleiding bestaat gedeeltelijk uit theorie met afsluitend een toets, afgewisseld met veel praktijkoefeningen en een afsluitende praktijktoets. Theorie van Arbo-wetgeving, veiligheid, techniek, ladingen, onderhoud en gebruik zal worden behandeld. Wanneer dit met goed resultaat wordt afgerond ontvangt de cursist een certificaat inclusief pasje. Het is aan te raden dit certificaat periodiek te her-certificeren. Wanneer je als gebruiker of werkgever niet aan kan tonen dat er inspanning is verricht om veilig om te gaan met het transportmiddel kan er na een ongeval een verwijt hierover worden gemaakt met alle vervelende (financiële) consequenties van dien.

Tijdsduur van de cursus

De 1-daagse opleiding duurt van 08.00 tot 16.00 uur inclusief een verzorgde lunchpauze.

Kosten van de opleiding

De kosten voor de EPT opleiding inclusief certificaat, pasje en verzorgde lunch bedraagt  €149,- exclusief 21% btw.
Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt er een extra scherp tarief, informeer hiernaar!

Meer informatie

Aanmelden

Elektrische Pallet Truck

    Toekomstige evenementen

    Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

    Meer informatie? Vraag nu aan!