Elektrische Pallettruck Alkmaar

Een elektrische pallettruck is een intern transportmiddel dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld horizontaal pallettransport, laden/lossen en orderverzamelen. Bij ons kunt u in één dag de Elektrische Pallettruck (EPT) opleiding volgen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het veilig werken met dit interne transportmiddel. Wij bieden deze opleiding aan in ons eigen logistieke opleidingscentrum. Wilt u deze cursus liever in-company bij u op het bedrijf? Ook dat is mogelijk!

Voor wie?

De doelgroep voor deze opleiding zijn medewerkers die beroepsmatig gebruik maken van een Elektrische Pallettruck (EPT). Het doel is het bevorderen van bewust en veilig werken met de EPT volgens de Arborichtlijnen. De één-daagse opleiding is voor iedereen die nog niet in het bezit is van een certificaat en zeer weinig tot geen ervaring heeft met het besturen van een EPT. Voor beroepschauffeurs telt deze opleiding helaas niet mee voor de Code 95 nascholing.

Inhoud van de elektrische pallet truck cursus

De opleiding bestaat gedeeltelijk uit theorie met afsluitend een toets, afgewisseld met veel praktijkoefeningen en een afsluitende praktijktoets. Theorie van Arbowetgeving, veiligheid, techniek, ladingen, onderhoud en gebruik zullen worden behandeld. Wanneer dit met goed resultaat wordt afgerond ontvangt de cursist een certificaat, inclusief pasje. Het is aan te raden dit certificaat periodiek te hercertificeren. Wanneer je als gebruiker of werkgever niet kan aantonen dat er inspanning is verricht om veilig om te gaan met het transportmiddel kan er na een ongeval een verwijt hierover worden gemaakt met alle vervelende (financiële) consequenties vandien.

Tijdsduur van de cursus

De één-daagse opleiding duurt van 08.00 tot 16.00 uur, inclusief een verzorgde lunchpauze.

Kosten van de opleiding

De kosten voor de EPT opleiding inclusief certificaat, pasje en verzorgde lunch bedraagt € 149,-, exclusief 21% btw.

Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief, informeer hiernaar!

Meer-informatie-hoekstra Aanmelden Hoekstra

Meer informatie? Vraag nu aan!