Heftruckcertificaat halen
in twee dagen.

Je heftruckcertificaat halen in twee dagen? Dat kan. In ons eigen logistieke opleidingscentrum volg je de volledige cursus in twee dagen. Liever in-company? Ook dat kan!

Direct aanmelden

Vrijblijvend
informatie aanvragen.

  • GROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIOGROOTSTE TOTAALOPLEIDER IN DE REGIO
  • ZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEITZEKERHEID, BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT

Heftruckcertificaat halen.

Nieuw met een heftruck? Dan heb je een heftruckcertificaat nodig. In ons eigen logistieke opleidingscentrum volg je daarvoor de tweedaagse opleiding. Met deze opleiding beginnen we echt bij de basis. Liever op een eigen locatie of in-company? Ook dat kan! Al onze logistieke trainingen zijn ook mogelijk met CCV (C95) certificering.

Voor wie?

Deze opleiding is voor medewerkers die beroepsmatig gebruik (gaan) maken van een heftruck. Het doel is het bevorderen van bewust en veilig werken met de heftruck volgens de Arborichtlijnen van het AI-14. De tweedaagse opleiding is voor iedereen die nog niet in het bezit is van een heftruckcertificaat en zeer weinig tot geen ervaring heeft met het besturen van een heftruck en/of een ander voertuig. Voor beroepschauffeurs telt de opleiding mee voor de Code 95 nascholing (7 uur).

Inhoud cursus heftruckcertificaat.

De cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk. Beiden worden afgesloten met een toets. Theorie van Arbowetgeving, veiligheid, techniek, ladingen, gewichtsverdelingen, stabiliteit, verkeer, onderhoud en voertuiggebruik zullen worden behandeld. Wanneer dit met goed resultaat wordt afgerond, ontvangt de cursist een Heftruckcertificaat inclusief een pasje met een geldigheidsduur van vijf jaar. Na vijf jaar kan dit certificaat worden met een herhalingscursus. Ook voor de herhalingscursus kun je bij ons terecht.

Tijdsduur en kosten cursus heftruckcertificaat.

De cursus is verdeeld over twee dagen en beide dagen zijn van 8.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 359,- (exclusief 21% btw). Dat is inclusief certificaat, pasje en een verzorgde lunch op beide dagen. Voor meerdere aanmeldingen tegelijk geldt een extra scherp tarief.

Let op!

Het heftruckcertificaat is vijf jaar geldig. Iedere vijf jaar moet een hercertificering worden gevolgd te worden. Voor beroepschauffeurs tellen onze heftruckopleidingen mee voor de Code 95 nascholing (7 uur).

Een vraag?
Stel ‘m gerust.

Informatie aanvragen