Hoekstra: uw totaalopleider!
Meer informatie over onze opleidingen Meer info

Wat zeggen klanten die bij Hoekstra hun Rijbewijs hebben behaald?

28 september   “bromfiets”

Ondanks dat ik zware dyslexie heb. Heb ik mijn theorie in één keer gehaald. En mijn Praktijkexamen de tweede keer. Ik bedank vooral David de Vroomen mij te begeleiden met het behalen van mijn AM rijbewijs. Groetjes, Thierry

18 september 2013   “auto”

Ben in april begonnen met rijlessen. Nu 5 tot 6 maanden later tot volle tevredenheid mijn rijbewijs gehaald. Alles is goed gegaan en geregeld! Groetjes Sven.

17 september 2013   “auto”

Ik vind jullie een ontzettend goeie rijschool. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 maanden gehaald. En ik was heel blij hierom en had het ook niet verwacht dat ik hem al zo snel zou halen. Ik kreeg goed les van mijn 2 rij instructeurs. Ze legden me alles heel goed uit. En dat jullie de roosters voor de leerlingen helemaal uitpluizen wanneer we kunnen rijden vond ik ook super tof. Zo heb je in een keer een goed overzicht wanneer je moet rijden. En dat voelt veel fijner dan bv. dat je nog niet weet welke dag je weer moet rijden zoals bij andere rijscholen. Ik heb ook veelmensen geadviseerd om bij jullie te gaan lessen.Ik heb ook alles in een keer gehaald dus ben super blij

12 september 2013   “motor”

Leuke en zeer geduldige instructeurs die duidelijke uitleg geven.

5 september 2013    “motor”

Sinds april gestart met lessen…soms met geknepen tenen en onzekerheid…maar zodra iemand van hoekstra dat opviel werd je gerust gesteld…dat voelde goed. Er was vandaag een curcist van jullie, daar raakte ik mee aan de praat…en hij dacht dat ik een van jullie was…hihihiii zo voel ik me thuis bij jullie…fluitend heen, lachend weg….. En met een voldaan gevoel want vandaag ben ik geslaagd door jullie positieve uitstraling, en mijn kunnen. Ga zo door…bedankt voor de leuke gezellige tijd.

5 september 2013    “auto”

Prettig omgang en vlug mijn rijbewijs gehaald!

31 augustus 2013    “auto”

Ik vind/vond Hoekstra een hele fijne rijschool. De planning was goed, rij-instructeur en overige medewerkers aardig en de koffie was heerlijk. Ik ben in een keer geslaagd, wat wil je nou nog meer

27 augustus 2013    “motor”

dankzij de instructeurs David, John en Jeroen mijn A rijbewijs in 1 keer gehaald super leuke tijd

22 augustus 2013   “Vrachtwagen C”

De intake les heeft gezegt 11 uur incl examen en ik zeg de instructeur had gelijk want ik ben nu trotse eigenaar geworden van rijbewijs CE, En de instructeurs stralen toch onbewust rust uit en dat is belangrijk lukt het niet in 1 keer doen we het gewoon nog een paar keer tot het resultaat daar is.\r\ntop dank jullie wel

21 augustus 2013   “auto”

Beter laat dan nooit, ik wilde voor mijn 30ste mijn rijbewijs halen. Bij Hoekstra is dit me binnen 8 weken gelukt!

21 augustus 2013   “basiskwalificatie code 95”

Heb vandaag de code 95 gedaan het geen op een goede manier is uitgelgd hier door ben ik geslaagt de opleider geeft goede instructie hier door is het persentace van slagen 95%

15 augustus 2013   “bromfiets AM”

Ik vond het erg leuk, en vind dat de 5 uur theoriecursus erg informatief was en erg geholpen had.

14 augustus 2013   “motor”

Erg goede rijschool waar ik in 2 maanden mijn motorrijbewijs heb behaald. De instructeurs zijn erg goed en de balie medewerkers erg behulpzaam. Zeker een aanrader!

8 augustus 2013   “bromfiets”

het is een goede rij school, ze geven goede theorie / praktijk lessen .

8 augustus 2013    “bromfiets”

De instructeur was niet alleen professioneel, maar stelde je ook gerust als je zenuwachtig was. Er werd goed en veel uitgelegd, waardoor je zelf beter gaat opletten. Als er een probleem was hielp de instructeur je het zelf op te lossen, zodat je er beter van leerde.

7 augustus 2013   “motor”

De verkeersopleiding bij Hoekstra is tot in de puntjes uitstekend geregeld. De deskundigheid is bijzonder groot op alle vlakken en de theoretische en praktische begeleiding is zeer goed doordacht en afgestemd op de kandidaat. Ik had me geen betere school kunnen wensen en ben voor een groot gedeelte door de inspanningen van Hoekstra voor alle onderdelen in 1 keer geslaagd. Het was werkelijk een erg plezierige ervaring om de lessen te volgen bij Hoekstra. Je heb te maken met een zeer professioneel en op elkaar afgestemd geheel. Zeer aan te raden!

3 augustus 2013   “scooter rijbewijs”

Ik heb mijn scooter rijbewijs bij Hoekstra gehaald en heb een leuke en leerzame tijd gehad. Tijdens de theoriemiddag heb ik goede tips gekregen waardoor ik mijn examen in 1 keer heb behaald. De praktijklessen waren leuk en leerzaam dus ik ben lekker in 1 keer geslaagd. Nu kan ik eindelijk met mijn scooter rond toeren. Groetjes Rosa

29 juli 2013   “C1 camperrijbewijs”

Prima gereden leuke rijinstructeur gerard. Heerlijke rustige vent!! Lekker in 1 keer geslaagd. Nu naar spanje met een vrachtauto!!!

29 juli 2013   “auto”

Geduldige en deskundige rijinstructeur, die mij er doorheen geloodst heeft ondanks al mijn zenuwen. Prettige en duidelijke uitleg. Soms wel erg streng! Gezellig gehad in de auto!

23 juli 2013    “motor”

Super leuke en leerzame opleiding gehad. Binnenkort mijn motor laten zien aan de instructeurs en hopen op nog een lange nazomer.

11 juli 2013    “BE aanhanger”

een dagje heerlijk gereden voor mij BE-rijbewijs,na een gewonnen bieding op vakantieveiling.nl. toch voor de zekerheid 3 lesjes extra erbij genomen, en dat was maar goed ook, maar dankzij de harde en zeer prettige humor van Peter, toch aan het einde van de dag beloond met een “gefeliciteerd”. ik kan het iedereen aanraden, maar vergis je niet, het is minder makkelijk dan je van te voren denkt 😉 groetjes Duncan

10 juli 2013     Bromfiets

Door Hoekstra ben ik met alles in 1 keer geslaagd, goede rijlessen gehad en het was ook nog is gezellig ! bedankt !

10 juli 2013 “AM – bromfiets”

Goede rijschool met deskundige rij-instructeurs

7 juli 2013    “camperrijbewijs”

Alain als instructeur zeer positief ervaren. Hij was helder /duidelijk en gaf je vertrouwen tijdens de les.

3 juli 2013 “auto”

Ik ben erg tevreden over de rijlessen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Van te voren een goede screentest gehad waarbij ik de juiste hoeveelheid lessen kreeg aangeboden, kortom ik kan het iedereen aanraden!

1 juli 2013 “BE”

Het was een intensieve, leerzame maar ook gezellige dag waarbij ik veel van mijn gewoonte’s moest afleren/bijschaven en natuurlijk moeten aanleren. Maar dankzij het geduld van de instructeur heb ik het tot een goed einde gebracht en ben ik toch in 1 keer geslaagd voor BE.

1 juli 2013 “auto”

Hele fijne rijschool. Leerzame lessen gehad van Peter. Een fijne instructeur met veel rijervaring. In de toekomst wil ik bij deze rijschool mijn E rijbewijs halen.

27 juni 2013 “auto”

Top rijschool, alles is goed geregeld. Heel tevreden. Mijn instructeur Alain geef ik een dikke duim omhoog voor z’n goede lessen! Heb een gezellige maar ook leerzame tijd gehad!

21 juni 2013 “motor”

Het is dat ik nooit een 10 geef, omdat er altijd wel iets te verbeteren is, maar anders had David hem gekregen.

17 juni 2013 BE

Met Peter een hele leuke en ontspannen lesdag en examen gehad, zijn tips en aanwijzingen zullen zeker helpen met de toekomstige kilometers. Cijfer eindbeoordeling: 8

15 juni 2013     C1 “camperrijbewijs”

Na meer dan 30 jaar rijervaring in een personenauto was het toch wel wennen in een “kleine” vrachtwagen, maar toch blij dat ik het gedaan heb en zeker ook omdat ik in 1 keer gelukt is. Nu maar veel kilometers maken. Cijfer eindbeoordeling: 9

Meer informatie? Vraag nu aan!