Veilig werken
met gevaarlijke stoffen.

Deze cursus is speciaal voor beroepschauffeurs
die moeten werken met gevaarlijke stoffen.

Direct aanmelden

  Vrijblijvend
  informatie aanvragen.

  Veilig werken met gevaarlijke stoffen.

  Als chauffeur van gevaarlijke stoffen is het belangrijk dat je de nodige kennis hebt. Denk aan veiligheid, productkennis en bewustwording van het omgaan met gevaarlijke stoffen. Maar ook van de behandelwijze en wet- en regelgeving rondom gevaarlijke stoffen.

  Voor wie?

  Deze cursus is speciaal voor beroepschauffeurs (in bezit van rijbewijs C) en ieder ander die te maken heeft met transport en warehousing van gevaarlijke stoffen. 

  Inhoud cursus Veilig werken met gevaarlijke stoffen.

  Tijdens de cursus komende de volgende onderdelen aan bod: ARBO-wetgeving, risicopreventie, PGS richtlijn, colli behandeling en stuwage, wet vervoer gevaarlijke stoffen, PB’s en hulpverlening. Deze cursus geeft je inzicht in een juiste werkwijzen rondom werken met gevaarlijke stoffen. De risico’s van gevaarlijke stoffen worden uitgelicht, zodat je dreigend gevaar tijdig kan herkennen en maatregelen kan nemen.

  Programma en locatie cursus Veilig werken met gevaarlijke stoffen.

  Het is een eendaagse theoretische cursus. Desgewenst kunnen we de cursus in meerdere delen opknippen. Je ontvangt bij de start een lesmap met daarin al het nodige lesmateriaal. De cursus kan zowel op ons eigen opleidingscentrum plaatsvinden als op locatie.

  Waarde Code 95 nascholing.

  De cursus telt mee voor 7 uur theoretische nascholing.

  Een vraag?
  Stel ‘m gerust.

  Informatie aanvragen