Hoekstra: uw totaalopleider!
Meer informatie over onze opleidingen Meer info

NKC Rijvaardigheidstraining voor camperaars

Ben jij NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

 

Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je veertien handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren);
  • Ogen- , reactie én verkeerstest;
  • Tips voor schadepreventie, bijvoorbeeld het voorkomen van hagelschade.

De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

Kosten terugverdienen

Deze zeer complete training kost €249,- per camper. Een bedrag dat je bovendien kunt terugverdienen. Want slaag je voor de training, dan krijg je vijf jaar lang maar liefst 10% extra premiekorting* op de basisdekking (WA/Beperkt Casco/Uitgebreid Casco) van de NKC Camperverzekering.
Als je al een NKC Camperverzekering hebt en jij als deelnemer aan de training ook de geregistreerde regelmatige bestuurder bent dan hoef je niets te doen. De korting gaat in op de slagingsdatum en je ontvangt een nieuw polisblad.
*Let op – de korting geldt alleen wanneer de bij NKC geregistreerde regelmatige bestuurder van de NKC Camperverzekering tijdens de rijvaardigheidstraining de bestuurder van de camper is.
Nog niet verzekerd bij NKC? Het slagingsbewijs is vijf jaar geldig vanaf de datum waarop je geslaagd bent, dus hoe eerder je deze aanvraagt, hoe eerder je van de korting kunt profiteren.

Reserveer snel je plek!

Aanmelden

Over de NKC

De NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Zie www.nkc.nl voor uitgebreidere informatie

Liever persoonlijk contact

Meer informatie? Vraag nu aan!