Vrachtwagen aanhanger rijbewijs in Alkmaar

Om te mogen rijden in een vrachtwagen met een middenasaanhangwagen, een oplegger of een twee-assige aanhangwagen is het rijbewijs CE (als aanvulling op het rijbewijs C) verplicht. Hoeveel praktijklessen nodig zijn om met goed gevolg het praktijkexamen te kunnen afleggen, varieert per persoon. Hoekstra Verkeersopleidingen biedt complete all-in pakketten, afgestemd op uw specifieke behoefte. Hierin zitten de praktijklessen en het praktijkexamen.

De combipakketten zien er als volgt uit

De planning van zowel de praktijkopleiding als het praktijkexamen gaat uiteraard in overleg. De opleiding kan zowel in hele dagen als in dagdelen gepland worden. We laten het examen zo goed mogelijk aansluiten op de opleiding.

Pakket 1            17 lessen + praktijkexamen               € 1.662,-
Pakket 2            21 lessen + praktijkexamen               € 1.958.-
Pakket 3            25 lessen + praktijkexamen               € 2.254,-
Pakket 4            29 lessen + praktijkexamen               € 2.550,-
Pakket 5            33 lessen + praktijkexamen               € 2.846,-
Pakket 6            37 lessen + praktijkexamen               € 3.142,-

Voor particulieren zijn wij BTW vrijgesteld!!

Alle opleidingsbedrijven zijn door de overheid verplicht gesteld om vanaf 1 juli 2010 BTW te heffen over de beroepsopleidingen. Dit betekent voor particulieren en instanties die geen BTW kunnen verrekenen en een vrachtauto- of busrijbewijs willen halen, dat deze opleidingen 21 % duurder zijn geworden.
Hoekstra is door het CRKBO gecertificeerd waardoor wij ook zonder BTW mogen opleiden! Dit scheelt voor jouw als particulier 21% op je opleiding!

Meer informatie? Vraag nu aan!