Succesvol van start tot finish

Hoekstra Verkeersopleidingen is een ideaal startpunt voor opleidingen en trainingen op het gebied van mobiliteit; voor bromfietscertificaat, motor- en autorijbewijs, maar ook voor het professionele chauffeursdiploma voor vrachtwagen en touringcar en zelfs voor een complete opleiding tot taxichauffeur en rij-instructeur.
Wij hebben keuze uit combipakketten, losse lessen en speciale spoedopleidingen. Daarbij bieden wij uiteraard ook de benodigde theoretische trainingen. Onze nieuwe vestiging op bedrijventerrein De Boekelermeer in Alkmaar heeft eigen lesruimten voor theoretische ondersteuning. Onze locatie is uitstekend bereikbaar via de nieuwe ringweg rond Alkmaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

De juiste ’klik’

Onze gecertificeerde en vakbekwame instructeurs begeleiden iedere klant op de juiste wijze van startpunt naar eindstreep. Daarbij wordt voor iedereen het beste traject uitgestippeld, afgestemd op startniveau en persoonlijke aanleg. Dankzij onze grote dynamische ploeg is er altijd een uitstekende match te maken tussen klant en instructeur. Dat vinden wij belangrijk, want een persoonlijke ‘klik’ zorgt voor betere resultaten. Nog een voordeel van het grote aantal rij-instructeurs is het gemak waarmee wij snel en efficiënt voor een vervangende instructeur kunnen zorgen, bijvoorbeeld tijdens ziekte. Zo blijft de vaart in het proces en komt de eindstreep – het rijbewijs of chauffeursdiploma – snel in zicht!

Groot, maar persoonlijk

Ruim vijftig jaar terug zijn wij gestart als familiebedrijf en we zijn al vele jaren gevestigd in Alkmaar. Hoekstra Opleidingen heeft een vertrouwde naam verworven in de kop van Noord-Holland en is uitgegroeid tot een van de grootste rijscholen in de regio. Maar de persoonlijke sfeer van oudsher hangt er nog steeds. Iedereen die bij ons komt lessen, kan rekenen op welgemeende aandacht en service van topkwaliteit!

Hoekstra Opleidingen staat nooit stil

Als er één branche is die altijd in beweging is, is het wel die van de mobiliteit. Die dynamiek past ook perfect in onze bedrijfsfilosofie. Nieuwe ontwikkelingen – zoals GPS-apparatuur aan boord – introduceren wij als een van de eersten. Ook het ISO-kwaliteitscertificaat (waarborg voor een heldere werkwijze) heeft Hoekstra Opleidingen al begin jaren ’90 behaald, als eerste rijschool in Nederland! Enerzijds vele jaren ervaring, anderzijds een voortdurend streven naar innovatie zorgt voor de unieke formule van de Hoekstra-aanpak!

Succes gewenst!

We wensen je alvast veel succes en vooral ook plezier bij de opleiding(en) van je keuze. Heb je nog vragen? Onze balie in Alkmaar is zes dagen per week bereikbaar op: tel. nr. 072 – 564 20 00

Pyrietstraat 4  1812 SC Alkmaar

Maandag, woensdag en vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag en donderdag van 07:30 uur tot 20:00 uur
Zaterdag van 07:30 uur tot 16.00 uur

Meer informatie? Vraag nu aan!