Praktijk modules

De nieuwe ‘Richtlijn Vakbekwaamheid’ houdt simpelweg in dat iedere chauffeur nascholing moet volgen om zijn beroep te mogen blijven uitoefenen. Dit betekent dat iedere chauffeur verplicht nascholing moet volgen van in totaal 35 uur per 5 jaar, dus 5 keer 7 uur. Iedere chauffeur moet minimaal 7 uur praktijk bijscholing volgen. De praktijk modules die we bij Hoekstra Beroepsopleiding hebben zie je in de onderstaande alinea.

Hoekstra Beroepsopleidingen heeft een groot aanbod van opleidingen. Naast het basispakket kunt u ook voor kiezen voor een eigen invulling en een keuze te maken uit de opleidingen die misschien beter bij uw bedrijfssituatie passen. De praktijk opleidingen die Hoekstra Beroepsopleidingen u biedt zijn:

– Het nieuwe rijden
– Rijoptimalisatie met schadepreventie
– Rijoptimalisatie met defensief rijden
– Rijoptimalisatie met Behaviour Bases Safety
– Veilig manoeuvreren
– Opleiding Lange Zware Voertuigen (LZV )

Wilt u meer informatie betreffende de invoering van de ‘Richtlijn Vakbekwaamheid’ en de opleidingsmogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze opleidingsadviseur binnen Hoekstra Beroepsopleidingen. U kunt ook het onderstaande aanvraagformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie? Vraag nu aan!