Introductie Code 95

Richtlijn vakbekwaamheid – code 95.

Iedere beroepschauffeur dient in het bezit te zijn van de code 95 op het rijbewijs. Dit is een vermelding, welke hoort bij de richtlijn vakbekwaamheid. Om deze te behouden is het volgens de Europese wet verplicht 35 uur nascholing per vijf jaar te volgen. Dit bestaat uit 7 uur praktijk en 28 uur theorie. U bent verplicht om voor 10 september 2016 de code 95 vermelding op uw rijbewijs te hebben staan. De 35 uur nascholing moet dan voldaan zijn.

Hoekstra Verkeersopleidingen was één van de eersten die hierin voorziet en biedt inmiddels een breed scala aan opleidingen aan om de code 95 te kunnen behouden. Zo is de nascholing niet enkel verplicht, maar voegt het ook daadwerkelijk iets toe aan de ontwikkeling van de chauffeur. Wij verzorgen tevens opleidingen “in house” of op locatie.

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een basispakket samengesteld. Hierin zitten standaard 7 uur praktijk en 4×7 uur theorie verwerkt.
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een eigen invulling aan de bijscholing te geven en een vrije keuze te maken uit de door ons aangeboden opleidingen.

Meer informatie? Vraag nu aan!