Het nieuwe rijden

Het nieuwe rijden: Een opleiding die inzicht biedt in het brandstofverbruik bij toepassing van verschillende rijstijlen. Wat doet het verbruik bij de aangewende rijstijl en wat is nu het verschil bij toepassing van Het Nieuwe Rijden. De uitkomsten zijn altijd in positieve zin opvallend.

Doel
De chauffeur kan na de praktijkcursus Het Nieuwe rijden toepassen en zodoende substantieel besparen op brandstofkosten, slijtagekosten en leert een defensieve rijstijl toe te passen door tijdig te anticiperen op (plotselinge) veranderingen in het verkeersbeeld.

Voor wie?
Beroepschauffeurs

Inhoud opleiding
De opleiding bestaat uit een deel inleidende theorie, maar voornamelijk uit praktijkritten. Van elke chauffeur wordt er een besparingsrapportage gemaakt waarop de resultaten duidelijk inzicht geven in het verbruik bij rijden volgens de ‘’oude’’ stijl en toepassing van Het Nieuwe Rijden. De opleiding kan gegeven worden in een van onze daartoe uitgeruste vrachtwagens, maar kan ook eventueel op eigen voertuig worden gevolgd. Voorwaarde wel is dat er van het CCV een officiële derde zitplaats aanwezig is in de vrachtwagen en deze ook is uitgerust met een brandstofverbruiksmeter.

Locatie
De training kan zowel op ons eigen opleidingscentrum plaatsvinden als op locatie elders in het land. Informeer naar de mogelijkheden!

Programma:

  • Eendaagse cursus met praktijk

Waarde Nascholing:

  • 7 uur praktische nascholing

Lesmateriaal:

  • Lesmap, individuele rapportage met verbruiksstatistieken

Certificering:

  • Certificaat+Pasje

Wil je meer informatie over deze training of wil je je aanmelden?
Klik dan op een van de onderstaande links.

Meer informatie

Aanmelden


Code 95 opleidingen:

Meer informatie? Vraag nu aan!